Zahirah MacWilson dan Aiman Hakim Ridza sedang sibuk melakukan pembinaan rumah baru mereka, seperti yang dikongsikan oleh Zahirah di laman Instagramnya.

Seperti kebanyakan pasangan suami isteri, mereka juga mengimpikan kediaman idaman yang sempurna.

Di dalam video tersebut, pelakon, model cantik ini berkongsikan detik-detik untuk menyiapkan rumah mewahnya itu dari tahun lepas selepas menangani pelbagai cabaran yang dihadapinya.

 

@zahirahmacwilsonWhen designing, take your time. Don’t rush. There are alot of technical factors to consider so it’s important to think of all concerns and possible outcomes before confirming what you want to do.

♬ original sound – Zahirah Macwilson

IKLAN

Walaupun pelbagai cabaran yang dihadapinya, namun Zahirah Macwilson dan suami masih berjuang untuk menyiapkan sepenuhnya rumah idaman mereka itu. Rumah tersebut dibina kerana mereka ingin anak-anak mempunyai kenangan yang terindah ketika mendiami rumah tersebut yang akan mengingatkan mereka ketika dewasa kelak.

Harga Rumah Lebih 3 Juta?

Walau bagaimanapun, harga rumah tersebut termasuk kos menyiapkan segalanya masih menjadi rahsia, namun netizen membuat spekulasi bahawa pasti ianya melebihi RM3 juta.

Apa-apa pun, semoga urusan Zahirah Macwilson dipermudahkan, serta semoga kita semua diberikan rezeki yang melimpah ruah serta keberkatan hidup di dunia dan juga di akhirat.

IKLAN

Tak sabar nak lihat rumah mewah Zahirah Macwilson ni siap 100%, mesti cantik kan!

Mesti Baca:Belum Mencecah Usia 30 Tahun, Daiyan Trisha Berjaya Miliki Rumah Pertama
Baca Lagi Di Sini:Empat Bulan Berniaga Atas Talian, ORANG ASLI Bangga Miliki Rumah Impian
Artikel Menarik:Zahirah MacWilson & Aiman Hakim Tak Sabar Tunggu Rumah Impian Siap, Turun Padang Tengok Progress Kerja Kontraktor

IKLAN

Follow kami di WEBSITE, TELEGRAM, INSTAGRAM, TIKTOK, FACEBOOK dan YOUTUBE untuk dapatkan tip, idea dan artikel-artikel terkini serta menarik.

 

Sentuhan Midas penuh kemewahan dan elegant untuk kediaman anda.
Rahsia dari IMPIANA, download sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI