Sheila Rusly antara selebriti yang memang terkenal dengan kelincahannya di ruang dapur.

Kalau intai media sosial Sheila Rusly memang rajin ibu dua anak ini menyediakan hidangan untuk keluarga. Kecur tengok juadah masakan anak seni ini. Macam-macam menu ada dan kebanyakannya ialah sajian tradisi Melayu. Sheila juga dilihat kerap meluangkan masa di ruang dapur dan mengajak kenalan rapat untuk menjamu selera di rumah agamnya dan suami, Jinggo.

Rona Hijau ‘Olive’ Hiasi Dapur SHEILA RUSLY, Memang Kemas & Mewah!

Sebelum ini pernah memuat naik gambar ruang dapurnya, ternyata telah menarik perhatian peminat. Melihat ruangan komen di laman Instagram Sheila, rata-rata mereka meluahkan rasa teruja melihat rekaan dapur selebriti berjaya ini yang tampak moden, kemas dan mewah.

Rona Hijau ‘Olive’ Hiasi Dapur SHEILA RUSLY, Memang Kemas & Mewah! Rona Hijau ‘Olive’ Hiasi Dapur SHEILA RUSLY, Memang Kemas & Mewah! Rona Hijau ‘Olive’ Hiasi Dapur SHEILA RUSLY, Memang Kemas & Mewah! Rona Hijau ‘Olive’ Hiasi Dapur SHEILA RUSLY, Memang Kemas & Mewah! Rona Hijau ‘Olive’ Hiasi Dapur SHEILA RUSLY, Memang Kemas & Mewah! Rona Hijau ‘Olive’ Hiasi Dapur SHEILA RUSLY, Memang Kemas & Mewah! Rona Hijau ‘Olive’ Hiasi Dapur SHEILA RUSLY, Memang Kemas & Mewah!

IKLAN

Pemilihan warna olive di ruang dapur nyata membangkitkan mood elegan dan mewah. Ditambah pula padanan hitam dan gold yang menyerikan lagi ruang berkenaan. Ruang dapur Sheila Rusly turut terbahagi kepada dapur basah dan dapur kering. Memang jadi dapur idaman para suri rumah ni!

Tidak sekadar dapur, segenap ruang kediaman Sheila Rusly juga dihias cantik dengan perhiasan perabot bercita rasa mewah. Apatah lagi ia terletak di kawasan elit Sunway Rydgeway yang menghidangkan panorama puncak Melawati dan mencecah nilai hingga jutaan ringgit. Eksklusif!

Rona Hijau ‘Olive’ Hiasi Dapur SHEILA RUSLY, Memang Kemas & Mewah! Rona Hijau ‘Olive’ Hiasi Dapur SHEILA RUSLY, Memang Kemas & Mewah!

IKLAN

Yang pasti, selain kejayaan Sheila Rusly dalam bidang seni menjadi inspirasi kaum wanita… gaya hidup figura popular ini juga menarik perhatian ramai. Sheila dan Jinggo telah mendirikan rumah tangga pada 30 Mac 1996. Hasil perkongsian hidup, mereka dikurniakan dua orang cahaya mata lelaki iaitu Uzair Haqimy dan Luth Mikail.

Artikel ini diambil dan diolah dari NONA.

IKLAN

Kredit foto: Instagram Sheila Rusly

Baca Lagi Di Sini: Cuci CERMIN Tanpa Sabun, Bersih Berkilat Guna 5 Bahan Ini!
Mesti Baca:Mop Guna AIR PANAS, Kotoran Cepat Hilang, Lantai Licin Berkilat Tak Berbau!
Artikel Menarik:TIP ‘Polish’ Peti Ais Jadi Cantik Berkilat Macam Baru Keluar Kilang

Follow kami di WEBSITE, TELEGRAM, INSTAGRAM, TIKTOK, FACEBOOK dan YOUTUBE untuk dapatkan tip, idea dan artikel-artikel terkini serta menarik.

Sentuhan Midas penuh kemewahan dan elegant untuk kediaman anda.
Rahsia dari IMPIANA, download sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI