Selain dekorasi di ruang tamu dan makan, ruang dapur juga perlu diberikan suntikan dekorasi yang menarik supaya keseluruhan ruang dalam kediaman tampak lebih cantik serta bergaya. 

Mungkin ada juga di kalangan anda yang sebelum ini terlepas pandang mengenai pemilihan aksesori yang bersesuaian untuk ruang dapur. Tetapi tahukah anda, penulen air juga boleh dijadikan sebagai pilihan untuk melengkapkan dekorasi ruang dapur anda? 

Dalam episod Ilham Impiana kali ini telah berkesempatan untuk meninjau sebuah kediaman milik pempengaruh media sosial, Aida yang terletak di Gamuda Gardens, Rawang. 

Aksesori Yang Perlu Ada Untuk Lengkapkan Dekorasi Ruang Dapur AndaAksesori Yang Perlu Ada Untuk Lengkapkan Dekorasi Ruang Dapur Anda

Pemilik kediaman pempengaruh media sosial ini telah mengentengahkan konsep ‘Modern Monochrome’ yang bertemakan rona hitam dan putih untuk keseluruhan ruang dalaman kediaman seperti ruang tamu, makan dan juga dapur. 

Konsep yang ditampilkan oleh Aida sebagai pemilik kediaman tersebut nyata membuat keseluruhan ruang dalaman kediaman tampak begitu menawan dan elegan. Apa yang membuatkan dekorasi kediaman ini tampak lebih menarik dengan kehadiran aksesori-aksesori yang sangat unik.

Aksesori Yang Perlu Ada Untuk Lengkapkan Dekorasi Ruang Dapur AndaAksesori Yang Perlu Ada Untuk Lengkapkan Dekorasi Ruang Dapur Anda

Jadi, apakah aksesori yang menarik telah menjadi pilihan Aida untuk melengkapkan lagi dekorasi di ruang dapur kediamannya? Sudah semestinya Penulen Air Tanpa Tangki Layan Diri LG PuriCare | Koleksi Objet. 

Produk ini telah menjadi pilihan Aida kerana ia datangkan dengan reka bentuk yang menarik, unik dan berbeza daripada penulen air lain yang ada di pasaran luar. Rekaannya yang ringkas dan bersahaja sememangnya amat sesuai dijadikan sebagai pilihan untuk dekorasi dapur yang berkonsepkan moden khususnya. 

Aksesori Yang Perlu Ada Untuk Lengkapkan Dekorasi Ruang Dapur Anda

IKLAN

Aksesori Yang Perlu Ada Untuk Lengkapkan Dekorasi Ruang Dapur Anda

Untuk maklumat anda, jenama LG Electronics Malaysia (LG Malaysia) telah memperkenalkan era baharu penulen air yang melangkaui fungsi dengan pelancaran Penulen Air Tanpa Tangki Layan Diri LG PuriCare | Koleksi Objet. Dilengkapi teknologi penulen yang termaju, produk inovatif ini menggabungkan estetika dan fungsi secara sempurna untuk meningkatkan lagi persekitaran kediaman.

Penulen Air Tanpa Tangki Layan Diri LG PuriCare | Koleksi Objet menerajui konsep baharu dalam teknologi penulen air di mana reka bentuk dan warna bertemu untuk menggubah sesuatu yang luar biasa yang turut menyerlahkan lagi keindahan ruang rumah. Dengan lima pilihan warna yang cantik – Calming Cream White, Calming Beige, Calming Pebble Grey, Calming Pink*, and Calming Cream Sky* – koleksi ini memperkasakan pemilik rumah untuk mencipta ruang yang mencerminkan personaliti mereka yang istimewa dan unik.

Aksesori Yang Perlu Ada Untuk Lengkapkan Dekorasi Ruang Dapur Anda

Didatangkan dalam reka bentuk yang menawan, produk revolusioner ini menyalurkan air yang ditulenkan terus dari sumber air untuk menghasilkan air bersih yang bebas daripada pertumbuhan mikroorganisma. Dengan Sistem Penapis Puri 4-Peringkat, penulen air ini dapat menyingkirkan sembilan jenis logam berat, 99.99% norovirus, dan pelbagai bahan pencemar berbahaya. 

Produk ini juga boleh dihubungkan dengan aplikasi mudah alih LG ThinQ™ untuk kemudahan yang dipertingkatkan yang membolehkan pengguna membuat kawalan dengan satu sentuhan.

Aksesori Yang Perlu Ada Untuk Lengkapkan Dekorasi Ruang Dapur Anda

IKLAN

Apa yang membezakan Penulen Air Tanpa Tangki Layan Diri LG PuriCare | Koleksi Objet ini daripada penulen air yang lain ialah Langganan Penapis Layan Diri yang disediakan dengan setiap pembelian, satu kemudahan eksklusif yang hanya ditawarkan oleh LG. Langganan ini didatangkan dengan penapis baharu setiap enam bulan yang akan dihantarkan terus ke pintu rumah anda supaya penukaran penapis dapat dilakukan sendiri dengan mudah dan cepat tanpa perlu menunggu Juruteknik.

Konsep layan diri ini juga dilengkapi fungsi pensterilan automatik yang membolehkan pelanggan menikmati air bersih tanpa gangguan.Bentuk dan fungsi lain yang meningkatkan lagi pengalaman pengguna termasuk:

  • Panel sentuh mesra pengguna yang membolehkan pelarasan suhu air yang tepat (40°C, 75 °C, 85 °C) dan tetapan isipadu daripada 120ml hingga 1000ml untuk memenuhi keperluan masakan.
  • Tap bergerak Automatik dapat menampung ketinggian cawan yang berbeza-beza, mengurangkan percikan sambil memastikan keselamatan.

Aksesori Yang Perlu Ada Untuk Lengkapkan Dekorasi Ruang Dapur Anda

Sebagai sebahagian daripada komitmen LG terhadap kelestarian alam sekitar, Penulen Air Tanpa Tangki Layan Diri LG PuriCare | Koleksi Objet ini melengkapkan gaya hidup hijau dengan mengurangkan sisa plastik dan ini menjadikannya pilihan terbaik untuk pengguna yang mementingkan alam sekitar. Selain itu, kecemerlangan produk revolusioner ini juga telah diiktiraf dengan penerimaan 2022 Energy Winner Award dan 2022 GOOD DESIGN Award – membuktikan lagi dedikasi LG terhadap inovasi dan kualiti.

Mulai hari ini, pelanggan boleh melengkapkan kediaman mereka dengan Penulen Air Tanpa Tangki Layan Diri PuriCare | Koleksi Objet terbaharu pada harga berikut:

ModelWarnaHarga (RM)
Bayaran Penuh (RM)Sewa Bulanan (RM)
Langganan Penapis 2 Tahun
(Layan Diri)
Lawatan Berkala 2 TahunLangganan Penapis 7 Tahun
(Layan Diri)
Langganan Penapis 5 Tahun
(Layan Diri)
Lawatan Berkala 7 TahunLawatan Berkala 5 Tahun
WD518ANCalming BeigeRM3,200RM4,000RM60/ bulanRM90/ bulan RM80/ bulanRM110/ bulan
Pebble Grey 
Calming Cream White 
Calming Pink*
Calming Cream Sky*

 

IKLAN

Untuk maklumat lanjut tentang LG dan Penulen Air Tanpa Tangki Layan Diri LG PuriCare | Koleksi Objet, sila layari laman web rasmi LG https://bit.ly/3PQxVKG atau ikuti halaman Facebook rasmi LG di https://www.facebook.com/LGMalaysia  untuk kemas kini, berita dan promosi terkini.

Dalam episod Ilham Impiana kali ini telah berkesempatan untuk meninjau sebuah kediaman milik pempengaruh media sosial, Aida terletak di Gamuda Gardens, Rawang yang telah diserikan lagi dengan Penulen Air Tanpa Tangki Layan Diri LG PuriCare | Koleksi Objet. Jom kita saksikan bersama menerusi pautan video di bawah:

Ingin lebih tahu pelbagai tips untuk dekorasi rumah? Jangan lupa ikuti kami di Telegram dan TikTok rasmi IMPIANA.

Aksesori Yang Perlu Ada Untuk Lengkapkan Dekorasi Ruang Dapur Anda 

Baca artikel berikutnya: LG Malaysia Kini Memperkenalkan Mesin Penulen Air Tanpa Tangki Layan Diri Terbaharu, LG PuriCare | Koleksi Objet

 Sentuhan Midas penuh kemewahan dan elegant untuk kediaman anda.
Rahsia dari IMPIANA, download sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI