Rebut peluang keemasan ini, kalau anda rasa nak ringankan beban kemas rumah!
Sempena Hari A&S pada 29 Julai 2019, pelanggan A&S berhak mendapat diskaun sehingga 70% apabila mereka membeli pembersih vakum A&S. Selain pembersih vakum, pelanggan juga akan menikmati pengurangan hebat pada pembelian mesin basuh dan bar bunyi. Harga bermula serendah RM99 dan A&S menawarkan penghantaran percuma kepada pelanggan yang membeli bar bunyi. Tawaran Mega Jenama A&S akan berlangsung dari 12 petang hingga 2 petang pada 29 Julai. Jadi, jangan lepaskan peluang! Untuk maklumat lebih lanjut, layari kedai A&S di Lazada ataupun ikuti https://www.facebook.com/AandS.Disty/

Diskaun Hebat Pada Hari A&S

ProdukHarga biasaHari A&S
A&S oleh Neatsvor Pembersih Vakum Robot X500RM1,799RM829
A&S oleh Neatsvor Pembersih Vakum Robot V390RM1,299RM629
A&S Pembersih Vakum Tangan Tanpa Kord A100RM799RM279

Penyedut hampa gas atau vakum Robotik Neatsvor, sebuah vakum pelbagai guna yang berteknologi tinggi, sebuah inovasi yang dikeluarkan oleh Neatsvor dan A&S. Vakum Robotik Neatsvor boleh melakukan kerja-kerja seperti memvakum, menyapu dan membersihkan lantai. Dilengkapi dengan teknologi kecekapan pembuatan, pembersih vakum ini boleh melakukan lebih daripada satu kerja pada satu masa. Wah! hebat bukan?

“Kami berbangga kerana diberi kesempatan untuk memperkenalkan A&S oleh Vakum Robotik Neatsvor selepas kejayaannya di China dan beberapa negara lain. Rakyat Malaysia bersikap terbuka dengan produk dan inovasi baru. Kami percaya bahawa A&S adalah pengeluar Vakum Robotik Neatsvor akan membantu banyak kerja rumah yang membebankan,” kata YC Ng, Ketua Pegawai Eksekutif A&S Distribution Sdn. Bhd, Malaysia.

A&S adalah sebuah jenama yang terkenal dengan produk kelengkapan rumah yang penting seperti televisyen, bar bunyi, pembesar suara, mesin basuh, dan peti sejuk. A&S bermula dalam industri hiburan dimana ia melengkapi rumah dengan bar bunyi dan pembesar suara. Kemudian, ia mula memberi fokus dalam menyediakan peralatan rumah yang mampu milik, tanpa menjejaskan kualiti.

Kerjasama pertama A&S dengan Neatsvor ini juga memperlihatkan A&S memperluaskan kepelbagaian produk yang ditawarkan di pasaran. Dengan membawa nama A&S oleh Pembersih Vakum Robotik Neatsvor, A&S akan menangkap pasaran yang lebih luas, terutamanya di bandar dimana pengguna sering mencari alternative dalam membantu mereka dalam melakukan kerja rumah.

IKLAN

Wajib ada di setiap rumah kalau nak ringankan beban mengemas
Neatsvor V390 Robotic Vacuum Cleaner.

Wajib ada di setiap rumah kalau nak ringankan beban mengemas
Neatsvor V390 Robotic Vacuum Cleaner1.

A&S pengeluar Vakum Robotik Neatsvor, yang dilancarkan pada 24 Julai 2019, datang dalam dua model; A & S oleh Neatsvor V390 Robotic Cleaner Robot dan A & S oleh Neatsvor X500 Robotic Cleaner Vacuum. Kedua-duanya adalah pembersih vakum robot pelbagai fungsi yang sangat berkesan. Vakum Robot V390 mempunyai berat sekitar 2.5kg, dilengkapi dengan ciri-ciri seperti penyapu atau penyeret pintar, persamaan mop, pengecasan automatik, perancangan pintar dan kawalan WiFi. Ia boleh menyesuaikan kuasa sedutannya secara automatik, mengikut mod pembersihan yang berbeza.

IKLAN

Wajib ada di setiap rumah kalau nak ringankan beban mengemas
V500.

Wajib ada di setiap rumah kalau nak ringankan beban mengemas
V500.

Sementara itu, Pembersih Vakum Robot X500 memiliki empat mod pembersihan yang direka untuk memenuhi keperluan yang berbeza. Ianya boleh dikawal dengan menggunakan aplikasi ataupun alat kawalan jauh. Ciri-cirinya termasuklah menyapu atau penyeret pintar, persamaan mop, kuasa sedutan yang kuat, perancangan pintar dan kawalan WiFi. Kedua-dua pembersih vakum mempunyai kapasiti 600ml kotak debu.

IKLAN

A&S juga melancarkan A&S Pembersih Vakum tangan tanpa kord S100 dan pembersih tanpa kord Cleany A100 yang beratnya lebih kurang 1.41 kg, mempunyai ciri-ciri seperti kuasa sedutan yang kuat (sekitar 8,000 Pa), pembersihan satu kunci, fungsi sentuhan, penapis HEPA, dan tanpa kord. Manakala, pembersih tanpa Kord Cleany S100 boleh diposisikan dengan baik dalam keadaan lurus bagi menyeimbangkan berat yang optimum dan mudah dialihkan. Seberat 1.42 kg, ia dilengkapi penapisan mesin HEPA keseluruhan dan sedutan yang kuat, lebih kurang 20,000 Pa. untuk pembersihan di mana sahaja. Ia juga mudah dipegang dan dibawa. Kedua-dua model ini datang dengan jaminan satu tahun, di mana A & S menawarkan pertukaran unit baharu untuk unit yang rosak.

Wajib ada di setiap rumah kalau nak ringankan beban mengemas
A100 .

Sebalik ini, A&S bukan sahaja mengeluarkan perkakas elektrik rumah malahan pemilik syarikat ini iaitu Ketua Pegawai Eksekutif A&S, YC Ng dan Ketua Pegawai Eksekutif Neatsvor, Wayne ditemani Iverson Li, Ketua Pegawai Eksekutif Shenzhen Yiisu Cultural Co. Shenzhen Yiisu Cultural Co merupakan pemegang hak harta intelek untuk pelbagai kartun, komik dan watak-watak filem dan ini merupakan kerjasama pertama A&S dengan Shenzhen Yiisu Cultural Co. Dengan ini pelanggan akan dapat melihat watak DC Comics pada produk A&S pada masa akan datang. WOW! pasti ramai yang tidak sabar untuk melihat dan menanti keluaran produk daripada A&S ini.

Sentuhan Midas penuh kemewahan dan elegant untuk kediaman anda.
Rahsia dari IMPIANA, download sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI