LUMBERmart dengan bangganya telah mengumumkan kerjasama pertama dengan pereka perabot terkenal, Thomas Hucker yang mempunyai rangkaian koleksi di Muzium Seni dan Rekaan New York , serta seni galeri dan muzium di seluruh Amerika Syarikat dan Eropah.

Dipengaruhi oleh estetika tradisi Jepun dan reka bentuk kontemporari dari Itali, reka bentuk pemikiran di samping lukisan meluas pada reka bentuk perabot klasik, pereka perabot dari New Jersey ini cekap menggabungkan abstrak dan utilitarianism dalam rekaan empat koleksi istemewa yang dikenali sebagai Backley x Thomas Hucker oleh LUMBERmart.

LUMBERMart Umum Kerjasama Dengan Pereka Perabot Ternama

IKLAN

“Kerjasama kami bermula tiga tahun lalu, dan sejak mendengarnya bercakap tentang perabot, saya tahu bahawa kemahiran pertukangan Hucker dan pemahaman tentang bahan akan menjadi permulaan kepada sesuatu yang benar-benar ajaib,” kata Charles Lee, Pengasas dan Pengarah Urusan LUMBERmart .

Sebagai sebahagian daripada kerjasama tersebut, tiga daripadanya empat rekaannya adalah olahan semula darpada karyanya sebelum ini – direka secara individu dan buatan tangan menggunakan kayu eksklusif pilihan Backley, dan juga ditandatangani secara peribadi oleh Hucker sendiri.

IKLAN

LUMBERMart Umum Kerjasama Dengan Pereka Perabot Ternama

“Pada pendapat saya, kayu merupakan salah satu bahan mentah yang hebat dan menakjubkan. Pemilihan kayu di LUMBERmart amat unik kerana setiap butir, corak dan warna dalam setiap bahagian kayu akan menjadi sesuatu yang indah dan luar biasa. Ia merupakan satu keseronokan untuk bekerja dengan bahan-bahan yang berkualiti tinggi itu,” kata pereka perabot terkenal Thomas Hucker.

IKLAN

LUMBERmart dengan sukacita mendedahkan bahawa koleksi istimewa dari Backley x Thomas koleksi Hucker telah dipamerkan secara eksklusif di ARCHIDEX 2019 dari 3-6 Julai 2019 di Pusat Konvensyen Kuala Lumpur.

LUMBERMart Umum Kerjasama Dengan Pereka Perabot Ternama

Sentuhan Midas penuh kemewahan dan elegant untuk kediaman anda.
Rahsia dari IMPIANA, download sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI