Trik Tampal & Gantung Semudah 1,2,3. Tanggal Pun Tiada Kesan! Pernahkah anda berhadapan dengan dilema untuk menyusun atau menggantung peralatan rumah? Ruang penstoran yang ada tidak tersusun dan berselerak? Buat anda yang masih lagi mengalami masalah ini, IMPIANA nak kenalkan satu jenama produk yang boleh bantu selesaikan segala permasalahan tersebut!

Dengan rangkaian produk dari 3M Command™, anda tidak perlu lagi berhadapan dengan ruang menyimpan peralatan yang memeningkan kerana produk 3M Command™ ini bukan saja dapat memastikan peralatan anda sentiasa dalam keadaan kemas, malah ia juga dapat membantu anda menggantung alatan tersebut tanpa perlu ketuk atau gerudi dinding kediaman. Hebat kan?

Ia mudah ditampal, mudah ditanggalkan, dan juga multi-fungsi tau! Dengan menggunakan 3M Command™ Broom Gripper, peralatan rumah seperti penyapu atau mop boleh digantung mengikut kesesuaian dan kreativiti anda sendiri.

3M Command™ Broom Gripper ini sesuai ditampal di dalam bilik stor, dapur, mahupun di ruang berhampiran tandas, di mana peralatan cucian anda biasanya disimpan. Kami juga syorkan penggunaan 3M Command™ Broom Gripper pada kebanyakkan permukaan rata seperti jubin, kayu dan juga dinding. Tetapi kenalpasti dahulu jenis cat yang digunakan kerana ia mungkin tidak sesuai untuk permukaan dinding yang menggunakan cat air.

Selain dapat melekat dengan kuat pada permukaan rata, Command™ Broom Gripper juga mampu menampung berat maksimum sehingga 1.8kg. Jadi tak perlu bimbang peralatan jatuh dan dinding rosak.

Cara Pemasangan 3M Command™ Broom Gripper

IKLAN

Langkah-langkahnya penggunaannya amat mudah untuk diikuti, semudah 1, 2, 3!

Anda hanya perlu ikut cara ini :

Trik Tampal & Gantung Semudah 1,2,3. Tanggal Pun Tiada Kesan!

Cara Menanggalkan 3M Command™ Broom Gripper

IKLAN

Trik Tampal & Gantung Semudah 1,2,3. Tanggal Pun Tiada Kesan!

Lihat lah betapa mudahnya cara nak pasang dan tanggalkan 3M Command™ Broom Gripper. Guna 3M Command™, tiada kesan, tiada dinding rosak!

5 Kelebihan Menggunakan 3M Command™

IKLAN
  1. Tidak merosakkan cat dan tidak meninggalkan kesan pada dinding
  2. Mudah untuk ditanggalkan daripada dinding
  3. Tidak mengeluarkan bunyi yang bising seperti tukul atau gerudi
  4. Kuat dan tahan lama jika mengikut panduan yang disediakan
  5. Mudah untuk didapati kerana dijual di semua premis ACE Hardware, AEON, AEON Big, Giant, Tesco, Home Pro, Jaya Grocer, Mydin, Parkson, Popular dan banyak lagi.
  6. Juga boleh didapati online melalui laman Lazada!

Sekarang anda sudah tahu betapa hebatnya produk 3M Command™, jangan lupa dapatkan pek berkembar istimewa Broom Gripper dengan penjimatan sehingga 25%.

Cepat, dapatkan edisi terhad ini selagi stok masih ada!

Kini, anda juga berpeluang mendapatkan diskaun sebanyak 8% apabila membeli mana-mana produk 3M Command™ di Lazada. Anda hanya perlu belanja RM28 keatas dan gunakan kod promo COMMAND8, sah sehingga 31 Januari 2020.

Untuk pembelian Klik Link https://invol.co/cl8o5r5

Artikel Berikut: Jimat Struktur Frame Besi Dan Cement Bord Untuk “Tiny House”

Sentuhan Midas penuh kemewahan dan elegant untuk kediaman anda.
Rahsia dari IMPIANA, download sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI