Ramai yang tidak sedar akan cara mudah untuk rezeki masuk dalam rumah. Dalam menghias juga kita mudahnuntuk menjemput rezeki masuk kedalam rumah kita sebenarnya, tetapi dan bagaimana mungkin ramai yang diluar sana masih ada yang tidak tahukan.

IMPIANA nak share tip macam mana nak bagi rezeki masuk dalam rumah kita. Mudah sahaja, perkara utama kena tahu ialah mesti ada sikap rajin bertanggung jawab. Kemudian pastikan rumah sentiasa dalam keadaan yang sentiasa bersih dan harum. Mudah kan!

IKLAN

Langkah seterusnya, banggun seawal pagi buka pintu dan tingkap rumah biarkan udara segar masuk kedalam rumah dalam sekitar jam 7 pagi, amalkan dan sering bersedekah itu pastinya menjadi amalan mulia dalam kehidupan harian kita.

IKLAN

Bagi yang mempunyai halaman, jangan biarkan ia tidak terurus, tanam pokok yang mudah dijaga, sedap mata memandang. Biarkan halaman anda dengan rumput yang pendek dan selesa untuk anda sekeluarga besantai pada bila-bila masa. Inshaa Allah pintu rezeki rumah kediaman anda akan terbuka.

IKLAN
Halaman Puan Aida dan Encik Iqmal

Artikel Berikut: Laman Belakang Rumah Muafakat Dari Lapan Jiran Bersatu Hati

Pagi-pagi kalau bangun boleh buat roti sendiri pun best kan? IMPIANA nak kongsikan satu produk ni mesti anda pun suka. Cepat beli sebab tengah MURAH sis! Klik di sini untuk pembelian DESSINI ITALY 19-In-1 Programmes 1KG LCD Automatic Bread Maker Stainless Steel Toaster Knead Dough Baking Machine Roti