Bagi anda yang masih mencari pinggan mangkuk bercorak diperbuat daripada kaca, ini adalah khabar gembira untuk anda! 

Baru-baru ini, IMPIANA telah berkesempatan menjengah sebuah kedai serbaneka yang menjual pelbagai barang kelengkapan rumah, Ninso Shop cawangan Kota Damansara, Selangor. 

Sewaktu tinjauan di kedai berkenaan mendapati terdapat pelbagai pinggan mangkuk bercorak yang diperbuat daripada kaca dijual di sini. 

Pelbagai Pinggan Mangkuk Bercorak Menarik, Setiap Satu Harganya Cuma RM2.40 Sahaja! Pelbagai Pinggan Mangkuk Bercorak Menarik, Setiap Satu Harganya Cuma RM2.40 Sahaja!

Tidak dinafikan, memang rambang mata dibuatnya kerana ada pelbagai corak yang sangat menarik terhias di atas pinggan mangkuk yang dijual. 

Tambahan pula, harga yang dijual adalah sangat murah iaitu RM2.40 untuk setiap satu pinggan atau mangkuk kaca. 

IKLAN

Selain harganya yang sangat murah, pinggan mangkuk kaca yang dijual di sini dilihat berkualiti dan memiliki struktur permukaan yang sangat tebal serta licin.

Jadi anda tak perlu bimbang sekiranya pinggan mangkuk kaca bercorak ini mudah pecah dan tidak selamat untuk diguna pakai.

Bukan itu sahaja, selain pinggan mangkuk bercorak ini diguna pakai untuk kegunaan harian malah ia juga boleh dijadikan sebagai hiasan dekorasi di kediaman anda. Bak kata orang baru lah memukau mata tetamu yang datang!

IKLAN

Pelbagai Pinggan Mangkuk Bercorak Menarik, Setiap Satu Harganya Cuma RM2.40 Sahaja! Pelbagai Pinggan Mangkuk Bercorak Menarik, Setiap Satu Harganya Cuma RM2.40 Sahaja!

Bagi anda yang masih mencari pinggan mangkuk bercorak yang diperbuat daripada kaca khususnya boleh lah singgah ke mana-mana cawangan kedai Ninso Shop di seluruh Malaysia. 

Sekiranya anda berasa malas untuk keluar pergi membeli di kedai, anda juga boleh membeli kesemua barang Ninso Shop secara dalam talian menerusi aplikasi Shopee. Klik pautan di sini untuk pembelian. 

IKLAN

Jadi tunggu apa lagi? Dapat segera pinggan mangkuk bercorak yang diperbuat daripada kaca ini di mana-mana cawangan Ninso Shop sekarang. Jangan lepaskan peluang keemasan ini sebelum semuanya habis dijual!

Ingin lebih tahu pelbagai tips untuk dekorasi rumah? Jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi IMPIANA. Klik di sini.

Baca artikel berikutnya: Bukan Sekadar Kegunaan Harian, Cermin Juga Boleh Jadi Sebagai Dekorasi Rumah Anda!

Sentuhan Midas penuh kemewahan dan elegant untuk kediaman anda.
Rahsia dari IMPIANA, download sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI