Tidak lengkap rasanya jika meja kosong tanpa aksesori yang menarik sebagai penyeri dekorasi di kediaman anda. Bak kata orang umpama makan nasi tanpa sambal belacan. Tak begitu?

Jadi, anda boleh gunakan 5 aksesori hiasan ini sebagai penyeri hiasan dekorasi meja anda! 

Patung Hiasan Pelbagai Bentuk

Tak Nak Meja Nampak ‘Kosong’, Boleh Guna 5 Aksesori Hiasan Ini Sebagai Penyeri Dekorasi Anda! Tak Nak Meja Nampak ‘Kosong’, Boleh Guna 5 Aksesori Hiasan Ini Sebagai Penyeri Dekorasi Anda!

Bagi anda yang gemarkan sesuatu yang unik dan menarik, anda boleh menggunakan patung hiasan pelbagai bentuk yang diperbuat daripada kaca khususnya. 

Dengan aksesori hiasan seperti ini bukan sahaja boleh jadi penyeri dekorasi supaya lebih menarik, ia juga mampu mewujudkan aura suasana ceria persekitaran rumah anda.

Bingkai Gambar 

Tak Nak Meja Nampak ‘Kosong’, Boleh Guna 5 Aksesori Hiasan Ini Sebagai Penyeri Dekorasi Anda!

IKLAN

Jangan tersilap dengan kebolehan yang ada aksesori hiasan bingkai gambar ini sebagai pelengkap hiasan dekorasi meja anda. Meski kelihatan tampak biasa, namun ia mampu membuatkan meja anda kelihatan lebih elegan dan mewah.

Cermin Meja  

Tak Nak Meja Nampak ‘Kosong’, Boleh Guna 5 Aksesori Hiasan Ini Sebagai Penyeri Dekorasi Anda!

Penggunaan cermin meja pula bukan kegunaan untuk para tetamu cermin diri sendiri lalu mengimbau kesilapan diri. Okey cuma bergurau sahaja, tetapi sebenarnya cermin meja juga sebenarnya boleh dijadikan sebagai aksesori hiasan dekorasi kediaman anda.

Selain boleh dijadikan sebagai kegunaan harian, cermin juga mampu menjadi penyeri hiasan dekorasi rumah anda yang pasti akan memukau mata dan perhatian para tetamu yang datang.

IKLAN

Jam Loceng 

Tak Nak Meja Nampak ‘Kosong’, Boleh Guna 5 Aksesori Hiasan Ini Sebagai Penyeri Dekorasi Anda!

Sebenarnya jam loceng analog juga boleh digunakan sebagai aksesori hiasan meja anda yang pastinya akan membuatkan lebih tampak klasik dan penuh gaya. Ia sangat sesuai bagi anda lebih gemarkan konsep dan berjiwa old skool. 

Jam Pasir 

Tak Nak Meja Nampak ‘Kosong’, Boleh Guna 5 Aksesori Hiasan Ini Sebagai Penyeri Dekorasi Anda!

IKLAN

Jarang-jarang kita dapat lihat jam pasir digunakan sebagai aksesori hiasan meja. Jika anda mahukan sesuatu yang unik dan tampak berbeza dari yang lain maka penggunaan jam pasir adalah pilihan yang paling tepat untuk anda!

Sekiranya anda mahu mendapatkan aksesori hiasan yang sama seperti gambar tertera, anda boleh sahaja segera membelinya di mana-mana cawangan gedung jualan barang kelengkapan rumah, IKEA Malaysia.

Atau anda juga boleh membeli jenis aksesori hiasan yang lebih kurang sama dengan jenama lain secara dalam talian menerusi aplikasi Shopee. Boleh klik pautan di sini untuk pembelian.

Ingin lebih tahu pelbagai tips untuk dekorasi rumah? Jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi IMPIANA. Klik di sini.

Sumber: IKEA Malaysia 

Baca artikel berikutnya: Bukan Sekadar Kegunaan Harian, Cermin Juga Boleh Jadi Sebagai Dekorasi Rumah Anda!

Sentuhan Midas penuh kemewahan dan elegant untuk kediaman anda.
Rahsia dari IMPIANA, download sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI