Penyangkut pakaian tersedia dalam pelbagai bentuk dan saiz untuk memenuhi keperluan asas harian anda. Terdapat tiga jenis asas penyangkut pakaian: penyangkut dawai besi, penyangkut kayu dan penyangkut plastik, bergantung pada sama ada saiznya sesuai untuk pakaian dewasa atau kanak-kanak. Sesetengah penyangkut mempunyai penyepit untuk menggantung skirt dan seluar. Ikuti langkah di bawah untuk memilih penyangkut pakaian yang memenuhi keperluan anda. Jadi pada hari ini, saya akan menunjukkan kepada anda beberapa jenis penyangkut yang sangat digemari oleh orang.

ASOTV MAGIC HANGER 8 IN 1

Penyangkut Ajaib Yang Mengemaskan Rupawan Pakaian Anda

Penyangkut pakaian ASTOV Magic ini sesuai untuk digunakan dalam ruang terhad, seperti menyidai dan menyimpan pakaian di dalam almari atau menyidai pakaian selepas dicuci. Reka bentuk yang ringan dan tidak tebal menjadikannya mudah untuk menyimpan pakaian. Tambahan pula, penyangkut pakaian ini mempunyai lapan slot dalam satu penyangkut, menjimatkan banyak ruang untuk penggunaan dalam ruang yang kecil.

 

IKLAN

SOLID WOODEN NON-SLIP HANGER

Penyangkut Ajaib Yang Mengemaskan Rupawan Pakaian Anda

Penyangkut baju kayu ini termasuk bar di bahagian bawah yang direka khusus untuk menggantung skirt atau seluar. Oleh kerana bentuknya yang indah dan bergaya, gaya penyangkut ini biasanya digunakan di bilik hotel. Penyangkut pakaian jenis kayu keras ini kukuh dan tahan lama, menjadikannya sesuai untuk digunakan dalam almari yang lebih besar. Ia agak lebih berat daripada penyangkut pakaian standard dan bagus untuk menggantung kot atau jaket kerana ia diperbuat sepenuhnya daripada kayu padu.

IKLAN

 

IDROP WALL MOUNTAINED RETRACTABLE CLOTHES HANGER

Penyangkut Ajaib Yang Mengemaskan Rupawan Pakaian Anda

IKLAN

Penyangkut pakaian yang boleh ditarik balik ini bagus untuk menggantung pakaian basah di dinding dan di luar rumah. Reka bentuknya ‘boleh ditarik balik’ dan nipis, yang boleh menjimatkan ruang dan menjadikan dinding kelihatan kemas dan tidak bersepah. Ia diperbuat daripada keluli tahan karat dan mudah dipasang.

 

Jadi, anda sudah pun melihat ketiga-tiga jenis penyangkut yang digemari ataupun sering nampak di dalam negara Malaysia. Apa pendapat anda? Adakah anda juga berminat dengan penyangkut yang baru sahaja saya senaraikan? Itu semua kehendak dan minat anda,

Sumber: ProductNation (https://productnation.co/my-bm/7316/hanger-penyangkut-baju-terbaik-malaysia/)

Sentuhan Midas penuh kemewahan dan elegant untuk kediaman anda.
Rahsia dari IMPIANA, download sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI