Apa yang ada di Tsutaya Books ni? Sampai orang sanggup beratur panjang. Ini buatkan IMPIANA pun sanggup beratur untuk lihat kedai buku terbesar di Asia Tenggara ni. Kedai buku dari negara Jepun ni memang membuatkan ramai terpedaya dengan buku yang ada di dalam katanya . Lebih dari 240,000 buah buku untuk ulat buku.

Memang Berhantu Kedai Buku Tsutaya Ni

Keluasan 2,880 kaki persegi ini mampu menempatkan 1000 orang peminat buku dalam satu masa yang sama. Binaan kedai buku ini cukup menarik dengan elemen flora dalam kedai buku membuatkan suasananya rasa lebih tenang dan mendamaikan.

Jika melangkah masuk kedalam Tsutaya Books ini memang terasa macam berada di dalam cerita Jepun jika ada adegan di kedai buku.

Memang Berhantu Kedai Buku Tsutaya Ni Memang Berhantu Kedai Buku Tsutaya Ni

Menariknya lagi kedai buku ini juga terbahagi kepada beberapa bahagian mengikut kehendak masing-masing. Jika yang mempunyai anak kecil ada ruang khas untuk mereka membaca. Bagi yang sukakan seni ada pelbagai perkakas seni untuk mereka. Jika ada yang inginkan rasa santai yang lebih tatkala berada di dalam Tsutaya Books ini kafe yang di lengkapi dengan pemanis mulut yang lazat buatkan ramai akan menghabiskan masa di kafe ini.

IKLAN

Memang Berhantu Kedai Buku Tsutaya Ni

Bagi ibu bapa yang membaca anak-anak boleh menunggu anaka-anak menghabiskan masa mereka dengan bahan bacaan pilihan di kafe ini.

Suasana tenang dengan dikelilingi pokok-pokok hijau buatkan ramai akan leka berada di dalam kedai buku ini.

IKLAN

Memang Berhantu Kedai Buku Tsutaya Ni Memang Berhantu Kedai Buku Tsutaya Ni

Bukan ini sahaja yang buatkan ramai tergilakan tempat ini. Lihat rekaan siling yang dikemasi dengan cermin bagi memberi ilusi luas dalam kedai buku ini.

Susunan buku dari lantai ke siling buatkan ia memberi rasa yang lain dari kedai buku yang ada di Malaysia ini.

IKLAN

Lebih mendamaikan lagi bila anda didendangkan dengan muzik tenang, biasan lampu kuning buatkan lagi lama untuk berada di dalam Tsutaya Books ini.

Memang Berhantu Kedai Buku Tsutaya Ni

Betu la kedai buku ni berhantu! Siapa tak percaya boleh la berkunjung ke Pavilion, Bukit Jalil. Untuk rasa kelainan  dalam kedai buku sebelum ini.

Pastinya kedai buku ini akan menjadi tempat untuk anda luangkan masa selepas ini.

Sentuhan Midas penuh kemewahan dan elegant untuk kediaman anda.
Rahsia dari IMPIANA, download sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI