Khamis, 14 Julai 2022, KUALA LUMPUR– Spritzer (“Syarikat”), pengeluar air botol terkemuka Malaysia, secara rasminya melancarkan botol ikonik baharu dengan gaya bergaya dan bertenaga yang diperbuat daripada pembungkusan kitar semula sepenuhnya yang diperbuat daripada bahan kitar semula.

Pelancaran Wajah Baharu! Botol Air Mineral Asli Kaya Silika Baharu Yang Ikonik Daripada Spritzer

Lengkungan botol yang anggun dan moden itu berbentuk seperti titisan air dan mempunyai cengkaman yang ergonomik. Skim warna pirus, gabungan biru dan hijau, mewakili kesucian alam semula jadi, ketenangan, ketenangan dan kedamaian, manakala logo korporat baharu diinspirasikan daripada kawasan tadahan air bersih Syarikat seluas 390 ekar di Taiping, Perak. Botol baharu yang dibuat dengan pembungkusan mampan membolehkan pengguna mengitar semula dan menggunakan semula pembungkusan, secara langsung mengurangkan pelepasan karbon.

Pelancaran Wajah Baharu! Botol Air Mineral Asli Kaya Silika Baharu Yang Ikonik Daripada Spritzer

IKLAN

“Spritzer sedang meningkatkan inisiatif kemampanan Syarikat, dan botol ikonik baharu itu memenuhi tujuan estetika moden serta menggalakkan pengguna untuk membawa kehidupan baharu kepada botol melalui kitar semula, melalui ‘Tujuan Baharu Rupa Baru,’ kata Encik Lim Seng Lee, Ketua Pegawai Eksekutif Kumpulan Spritzer. Nature mengilhamkan rupa baharu. Setiap elemen label mempunyai cerita, dan tujuan baharu itu diilhamkan oleh pembungkusan kitar semula sepenuhnya kami yang diperbuat daripada bahan kitar semula.”

“Spritzer terus melabur dalam aktiviti penyelidikan dan pembangunan untuk berkongsi penyelidikan mengenai manfaat kesihatan meminum air mineral semula jadi yang kaya dengan silika dengan pengguna,” tambah Lim. Kelebihannya termasuk bagaimana air mineral yang kaya dengan silika boleh meningkatkan sintesis kolagen dan membantu dalam penyingkiran aluminium daripada badan kita.”

IKLAN

Dengan penuh penghargaan, Spritzer telah menerima pelbagai anugerah dan anugerah selama ini, termasuk Anugerah Rasa Unggul Institut Rasa Antarabangsa dan Air Mineral Anugerah Rasa Berlian yang pertama di Malaysia. Penghormatan lain termasuk anugerah platinum Reader’s Digest Trusted Brands 2022 selama 21 tahun berturut-turut.

IKLAN

Pelancaran Wajah Baharu! Botol Air Mineral Asli Kaya Silika Baharu Yang Ikonik Daripada Spritzer

Tidak lupa juga, Ayda Jebat, penyanyi dan pelakon terkenal, serta pelakon Meerqeen turut menghadiri pelancaran tersebut.

Akhir sekali, Spritzer ingin mengucapkan terima kasih kepada para pelanggannya atas sokongan dan kesetiaan mereka yang berterusan, kerana mereka telah menjadi penggerak di sebalik usaha syarikat selama ini untuk memastikan bahawa air mineral semula jadinya adalah berkualiti tinggi dan untuk mencapai masa depan yang lebih baik dan lebih mampan.

Sentuhan Midas penuh kemewahan dan elegant untuk kediaman anda.
Rahsia dari IMPIANA, download sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI