TV, siapa je yang tiada TV dirumah. TV ini lah yang selalu hiburkan kita dengan cerita-cerita yang menari. TV Pintar sudah tersedia pada kadar yang berpatutan daripada pelbagai pengeluar terkemuka pada masa kini. Melalui koleksi TV pintar terhebat yang tersedia, anda mungkin mengalami pelbagai media hiburan serta fungsi yang menarik.

Pada hakikatnya, TV pintar kini mempunyai sistem serba boleh yang boleh menampung keperluan untuk menonton program kabel seperti Netflix, melayari internet dan bermain permainan. Berikut ialah beberapa alternatif TV pintar terbaik yang tersedia pada tahun 2022 pada harga yang berpatutan.

Xiaomi Mi TV P1

TV Ini Mampu Merasuk Anda Ke Dalam Dunia Lain

Xiaomi kini bersedia untuk menyediakan televisyen pintar berkualiti tinggi dalam pelbagai saiz agar sesuai dengan ruang kediaman anda. Mi TV mempunyai paparan LED yang cantik dan teknologi Google Assistant yang membolehkan anda mengendalikan TV anda dengan suara anda dan bukannya alat kawalan jauh.

Dari segi audio, TV pintar ini menggunakan sistem Twin Dolby Digital dan DTS-HD, serta dua pembesar suara stereo 25W yang mampu menghasilkan bunyi yang cukup mengasyikkan. Tambahan pula, anda boleh mengakses lebih 400,000 filem dan rancangan serta memuat naik lebih 5,000 apl sekali gus, menjamin keseronokan tanpa had.

IKLAN

Skyworth 4K UHD Smart TV

TV Ini Mampu Merasuk Anda Ke Dalam Dunia Lain

Jenama Skyworth masih agak tidak diketahui, tetapi tawaran TV Pintar resolusi 4K pada harga yang berpatutan layak menjadi antara pilihan TV Pintar teratas tahun ini. TV pintar yang dijual boleh digunakan untuk beberapa tujuan, seperti bermain permainan atau menonton Netflix tanpa memerlukan peranti tambahan.

IKLAN

Model ini dilengkapi dengan pelbagai teknologi canggih, termasuk WiFi terbina dalam, keserasian HDR dan pencerminan skrin, membolehkan anda memasang kandungan pada peranti lain sahaja. TV 50-inci dengan resolusi 4K UHD ini boleh memaparkan dengan jelas dan jelas setiap bahan visual.

Realme Smart TV

TV Ini Mampu Merasuk Anda Ke Dalam Dunia Lain

IKLAN

Realme adalah salah satu syarikat yang berkembang pesat dalam industri berikutan ketersediaan gajet yang berguna. Mereka kini menawarkan TV pintar dengan resolusi HD Penuh 2K dan fungsi Enjin Gambar Chroma Boost, yang menjadikan paparan skrin bersih dan menghalang ketegangan mata apabila menonton untuk tempoh masa yang panjang.

Realme Smart TV dikuasakan oleh Android, yang membolehkan anda memuat turun dan mengakses pelbagai program dengan mudah, termasuk permainan, melalui Google PlayStore. Terdapat pelbagai sambungan sambungan boleh diakses, serta sistem audio Dolby, yang akan menjadikan setiap tontonan kelihatan seperti berada di panggung wayang.

Jadi, itu sahaja beberapa jenama dan TV yang bagus saat ini. Banyak lagi jenama dan jenis TV lain yang anda boleh cuba cari di internet.

Sumber: VOCKET TECH (https://vocket.tech/5-smart-tv-terbaik-dan-berbaloi-dengan-harga-bawah-rm2500-untuk-dimiliki-pada-tahun-2022/)

Sentuhan Midas penuh kemewahan dan elegant untuk kediaman anda.
Rahsia dari IMPIANA, download sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI