Rangkaian jubin Zirconio yang indah adalah lebih daripada yang dapat dilihat. Inovasi berterusan mereka sejak 1965 telah menjadikan mereka nama rumah dengan setiap reka bentuk dibuat dengan teliti oleh pereka dalaman yang mahir. Ini memberikan ruang anda intipati keunikan yang istimewa dan sentuhan yang sangat dicari.
Berikut adalah beberapa petua reka bentuk yang boleh dilaksanakan oleh pemilik rumah untuk meningkatkan teknik penggayaan dinding mereka.
1. Krea
Petua Reka Bentuk untuk Penggayaan Dinding Yang Sempurna
Koleksi kayu oleh Zircornio didatangkan dengan tiga reka bentuk bijirin kayu yang berbeza, pokok poplar, pokok pain dan kayu cendana. Dengan kemasan matte, sudah pasti koleksi ini serba boleh sama ada untuk ruang tamu anda atau dinding di ruang makan memberikan jumlah kontemporari moden yang tepat dengan sentuhan rasa semula jadi.
2. Venato
Petua Reka Bentuk untuk Penggayaan Dinding Yang Sempurna
Rangkaian jubin ini terdapat dalam kedua-dua porselin dan seramik, menawarkan pelbagai bentuk dan saiz yang bagus untuk reka bentuk dinding. Fleksibiliti mereka membolehkan pelbagai reka bentuk yang menambah sedikit ruang tamu kontemporari moden pada ruang makan, bilik mandi dan dinding dapur.
3. Sv Stone 2.0
Petua Reka Bentuk untuk Penggayaan Dinding Yang Sempurna
Sv Stone 2.0 didatangkan dalam tiga kemasan termasuk matte, lappato dan berstruktur. Jubin batu sangat tahan lama dan kerana tiada dua batu yang sama, anda akan mendapat reka bentuk dinding yang unik secara semula jadi sama ada ruang tamu, anjung atau bilik tidur anda.
4. Rust
Petua Reka Bentuk untuk Penggayaan Dinding Yang Sempurna
Berasal dari Sepanyol, jubin Zirconio Rust adalah setebal 12 mm yang menjadikannya salah satu jubin paling sukar di bawah jenama itu. Dengan kemasan matte dan lappato, jubin ini pasti akan memberikan ruang anda suasana desa dengan kualiti.
Jadikan rumah anda tempat yang selesa dan menyenangkan dari segi estetik dengan jubin dan reka bentuk Zirconio ini. Anda juga boleh mencapai beberapa pilihan reka bentuk dengan kedua-dua jubin klasik dan tahan lama ini — membolehkan anda menikmati keseronokan dan kefungsian. Melindungi mereka kadangkala semudah memilih jubin yang betul. Niro Ceramic Group menawarkan pelbagai jubin dinding dan lantai.
Untuk mengetahui lebih lanjut, lawati halaman Facebook Niro Granite di https://m.facebook.com/nirogranite.niroceramicgroup/ atau laman web mereka https://www.nirogranite.com untuk maklumat lanjut tentang produk dan perkhidmatan mereka.
Sentuhan Midas penuh kemewahan dan elegant untuk kediaman anda.
Rahsia dari IMPIANA, download sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI