Selasa, 26 April 2022, Cantoria (Almera) – Generasi baharu mahukan dunia yang lebih mampan dan cara hidup yang lebih berperikemanusiaan. Beginilah cara Cosentino melihatnya, dan ia telah mengubah sepenuhnya Silestone® melalui pembangunan teknologi HybriQ® dan HybriQ+® proprietarinya. Sama seperti ia merevolusikan ruang dapur lebih 30 tahun yang lalu dengan komitmennya terhadap warna, reka bentuk dan prestasi yang tiada tandingannya, jenama itu kini menerajui ke arah kemampanan dalam ruang yang telah menjadi pusat tumpuan kediaman kami.

Kempen Global Menunjukkan Bagaimana Silestone® Telah Berkembang Berkat Teknologi HybriQ+®

Silestone® oleh Cosentino melancarkan kempennya yang paling relevan dalam beberapa tahun kebelakangan ini di bawah pendekatan ini dan dengan kuasa menjadi jenama terkemuka dunia bagi permukaan dapur dan permukaan selama tiga dekad. “Changing The World From The Kitchen” meraikan bagaimana jenama itu telah berkembang melalui inovasi kemampanan yang menerajui industri dan merupakan kempen khusus pertama sejak penjenamaan semulanya pada 2021.

 

Jenama global memerlukan dunia yang lebih mampan, mesra alam dan kemanusiaan untuk kita semua dengan menggunakan contoh HybriQ® dan HybriQ+®, gabungan ketara antara inovasi dan kemampanan. Kempen itu membayangkan dapur sebagai tapak revolusi hebat seterusnya yang akan mengubah dunia. Inovasi yang mengganggu, seperti HybriQ®, untuk mencetuskan pergerakan ke arah perubahan yang mesti dikongsi bersama. Menyedari dan komited, bermula di rumah kita dengan perubahan kecil yang, apabila digabungkan, menghasilkan revolusi besar.

IKLAN

Kempen Global Menunjukkan Bagaimana Silestone® Telah Berkembang Berkat Teknologi HybriQ+®

“Dengan HybriQ+®, kami sekali lagi akan menerajui industri kami dan menunjukkan contoh yang baik.” Kami melakukan sesuatu yang lebih baik dan berbeza dengan harapan menjadikannya perkara biasa. Komitmen terhadap kemampanan ini membolehkan kami menghantar mesej transformasi kepada pelanggan, kolaborator, penentu dan, sudah tentu, pengguna akhir kami. “Perubahan untuk membina dunia yang kami inginkan, untuk menyediakan penyelesaian kepada isu masa depan, dan itu mempunyai pusatnya di ruang dapur,” kata Damián Granados, Naib Presiden Pemasaran Global Kumpulan Cosentino.

 

IKLAN

“Changing The World From The Kitchen” debut dalam kempen digital dengan tiga versi spot (59″, 40″, dan 30″) yang akan diedarkan dan disetempatkan di 21 negara, dengan jumlah 385 buah dalam semua format. Kempen ini akan tertumpu terutamanya pada media sosial, dengan penekanan khusus pada Instagram, walaupun ia akan disiarkan di televisyen di beberapa negara. Pasukan pemasaran Cosentino, agensi Wünderman-Thompson, dan penerbit Fight Films bekerjasama serta-merta, yang diarahkan oleh Ida Cuéllar.

Kempen Global Menunjukkan Bagaimana Silestone® Telah Berkembang Berkat Teknologi HybriQ+®

IKLAN

Teknologi Silestoneinnovative ® HybriQ+® mewakili komposisi produk dan kaedah pengilangan yang sepenuhnya baharu, dengan proses pembuatan mampan yang baru diperkenalkan yang menggunakan 99 peratus air guna semula, 100 peratus tenaga elektrik boleh diperbaharui, sifar sisa air, dan sekurang-kurangnya 20 peratus bahan mentah kitar semula.

Kemampanan wujud bersama dengan keindahan unik dan sifat tiada tandingan Silestone® yang sentiasa menentukan jenama dengan HybriQ+®. Silestone® baharu mengekalkan semua sifat dan pensijilannya dari segi ketahanan, prestasi dan kebersihan, sambil mengembangkan pilihan estetiknya berkat penggunaan mineral premium dan penggabungan bahan kitar semula dalam komposisinya.

Untuk meneroka kempen baharu Silestone®, lawati,

https://www.cosentino.com/silestone/hybriq-technology/

Sentuhan Midas penuh kemewahan dan elegant untuk kediaman anda.
Rahsia dari IMPIANA, download sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI