INTERIOR
February 23, 2018 4:27 pm
Kita mungkin sudah melupakan gaya hias ala feature wall yang pernah satu ketika dahulu bagaikan benda wajib jika melaram dekorasi. Apa kata kita semarakkan kembali gaya seumpama itu. Cuma kita...
February 15, 2018 5:12 pm
Bermulanya misi menghias rumah. Dimana hendak kita mulakan? Simple je..kita ke tepi pintu depan rumah. Foyer! Ruang ini adalah ruang untuk kita last touch up , pakai kasut dan cari...
February 15, 2018 9:30 am
Sempena tahun baru cina tahun ini, mungkin ada yang terinspirasi untuk menghias kediaman ala Oriental. Gaya tersendiri dan melambangkan dunia negara belah timur seperti China, Jepun dan Korea amnya.  ...
February 14, 2018 1:00 pm
Benar kediaman moden kini lebih serasi dengan ragam konsep yang simple dan minima. Rumah pun makin kecil saiznya jadi eloklah kita pun memilih perabot yang sesuai dengan konsep ruang. Moden...
TIP KEDIAMAN
Kebanyakkan punca penyakit adalah dari makanan. Bukan sekadar disebabkan oleh makanan yang terdedah boleh mengakibatkan...
February 23, 2018 2:59 pm
Dapur, ada apa dengannya? Semua orang kini memiliki dapur yang dibentuk hampir menyerupai di antara...
February 22, 2018 9:44 am
February 23, 2018 2:59 pm
Kebanyakkan punca penyakit adalah dari makanan. Bukan sekadar disebabkan oleh makanan yang terdedah boleh mengakibatkan...
February 22, 2018 9:44 am
Dapur, ada apa dengannya? Semua orang kini memiliki dapur yang dibentuk hampir menyerupai di antara...
February 21, 2018 1:22 pm
Buah-buahan dan sayuran mengandungi bahan nutrien yang sangat tinggi dan menjadi salah satu makanan asasi...

RANGKAIAN LEBIH LUAS

LAMAN
Ramai beranggapan untuk menanam lobak merah ia memerlukan batas. Memang benar, ini kerana lobak merah...
February 23, 2018 5:31 pm
Pisang. Umum tahu, bahagian yang digunakan adalah buah dan daun nya. Bahagian lain terutamanya batang...
February 22, 2018 3:24 pm
Beberapa hari lepas, LAMAN Impiana ada cerita khasiat lemon. [klik sini untuk artikel lanjut] Limau...
February 22, 2018 1:53 pm
Ficus lyrata atau nama gelemor nya fiddle leaf fig sentiasa menjadi buran peminat atau pemilik...
February 21, 2018 3:12 pm
February 23, 2018 5:31 pm
Ramai beranggapan untuk menanam lobak merah ia memerlukan batas. Memang benar, ini kerana lobak merah...
February 22, 2018 3:24 pm
Pisang. Umum tahu, bahagian yang digunakan adalah buah dan daun nya. Bahagian lain terutamanya batang...
February 22, 2018 1:53 pm
Beberapa hari lepas, LAMAN Impiana ada cerita khasiat lemon. [klik sini untuk artikel lanjut] Limau...
February 21, 2018 3:12 pm
Ficus lyrata atau nama gelemor nya fiddle leaf fig sentiasa menjadi buran peminat atau pemilik...
D.I.Y
Ramai antara penduduk bandar yang memilih tidak untuk bercucuk tanam disebabkan kekangan ruang. Selain daripada...
February 21, 2018 3:58 pm
Frame kufi memang harganya agak mahal. Ada tu yang makan harga sampai RM 300. Tapi,...
February 21, 2018 11:32 am
February 21, 2018 3:58 pm
Ramai antara penduduk bandar yang memilih tidak untuk bercucuk tanam disebabkan kekangan ruang. Selain daripada...
February 21, 2018 11:32 am
Frame kufi memang harganya agak mahal. Ada tu yang makan harga sampai RM 300. Tapi,...
February 20, 2018 5:03 pm
Untuk memiliki ruang dapur yang cantik dan bersih sebenarnya tidak memerlukan perbelanjaan yang besar. Anda...
DESTINASI
February 8, 2018 5:12 pm
Bidang agro di malaysia kini dah pelbagai. Bukan sekadar tertumpu kepada penghasilan semata-mata. Nak katakan baru, tak lah baru tapi pelancongan di dalam bidang agro kini semakin mendapat tempat dan...
January 2, 2018 12:58 pm
+INFO HOTEL Lokasinya yang terletak di Ayer Keroh, MITC Hotel menawarkan 189 bilik yang terletak di sebuah bangunan 9 tingkat. Rangkaian bilik boleh anda pilih dari single room, twin room,...
December 21, 2017 3:38 pm
Pause Ipoh. Sebuah lagi lokasi terbaru homestay menjadi buruan bagi mereka yang berkunjung ke pekan Hipster ini. Terletak di Taman Kampar Ipoh, Pause Ipoh dibina di dalam sebuah unit rumah...
October 5, 2017 9:23 am
Info resort Nama : Villa Rania Homestay Lokasi: Pulau Meranti, Selangor Konsep : Tropika Melarikan diri seketika daripada kesibukan ibu kota membawa diri ke sebuah kampung damai lagi menenangkan adalah...
February 8, 2018 5:12 pm
Bidang agro di malaysia kini dah pelbagai. Bukan sekadar tertumpu kepada penghasilan semata-mata. Nak katakan...
January 2, 2018 12:58 pm
+INFO HOTEL Lokasinya yang terletak di Ayer Keroh, MITC Hotel menawarkan 189 bilik yang terletak...
December 21, 2017 3:38 pm
Pause Ipoh. Sebuah lagi lokasi terbaru homestay menjadi buruan bagi mereka yang berkunjung ke pekan...
October 5, 2017 9:23 am
Info resort Nama : Villa Rania Homestay Lokasi: Pulau Meranti, Selangor Konsep : Tropika Melarikan...
CLASSIFIED
Urban farming atau kebun bandar kini bagai satu trend. Selari dengan itu, peniaga-peniaga online pun tumbuh...
October 16, 2017 11:45 am
Bring the vintage back! Trend barangan Vintaj & Retro kini semakin menyengat di kalangan peminat...
August 3, 2017 10:24 am
Setiap negara mungkin mempunyai terma yang sama tapi ciri-ciri rumah yang sedikit berbeza. Ciri-ciri sesebuah...
August 3, 2017 10:17 am
October 16, 2017 11:45 am
Urban farming atau kebun bandar kini bagai satu trend. Selari dengan itu, peniaga-peniaga online pun tumbuh...
August 3, 2017 10:24 am
Bring the vintage back! Trend barangan Vintaj & Retro kini semakin menyengat di kalangan peminat...
August 3, 2017 10:17 am
Setiap negara mungkin mempunyai terma yang sama tapi ciri-ciri rumah yang sedikit berbeza. Ciri-ciri sesebuah...
TRENDING
Seni penataan berasaskan konkrit atau simen mempunyai tafsiran dan keindahan tersendiri yang mampu mewujudkan persekitaran...
February 15, 2018 12:26 am
Kuala Lumpur, 6 Februari 2018: AkzoNobel, syarikat peneraju dalam industri cat, penyaduran dan pengeluar cat...
February 7, 2018 4:11 pm
Melihat bidang pertanian dan peternakan mula menjadi perhatian dari pelbagai lapisan masyarakat, segelintir pengusaha mengambil...
February 5, 2018 6:00 pm
IPC Shopping Centre Bukan Sekadar Berwajah Baru Malah Menawarkan Lebih Banyak Lagi Kemudahan Menjanjikan pengalaman...
January 29, 2018 3:39 pm
February 15, 2018 12:26 am
Seni penataan berasaskan konkrit atau simen mempunyai tafsiran dan keindahan tersendiri yang mampu mewujudkan persekitaran...
February 7, 2018 4:11 pm
Kuala Lumpur, 6 Februari 2018: AkzoNobel, syarikat peneraju dalam industri cat, penyaduran dan pengeluar cat...
February 5, 2018 6:00 pm
Melihat bidang pertanian dan peternakan mula menjadi perhatian dari pelbagai lapisan masyarakat, segelintir pengusaha mengambil...
January 29, 2018 3:39 pm
IPC Shopping Centre Bukan Sekadar Berwajah Baru Malah Menawarkan Lebih Banyak Lagi Kemudahan Menjanjikan pengalaman...
KORPORAT     POLISI DATA PERIBADI    PENAFIAN   •   LANGGANAN      PENGIKLANAN      KERJAYA       HUBUNGI KAMI

© Hakcipta Terpelihara • Kumpulan Karangkraf

error: