back to top

CASA IMPIANA yang diserikan dengan SK Magic merupakan satu program dekorasi yang akan memaparkan keunikan dan keindahan rumah cetusan idea pemiliknya sendiri. Dihoskan oleh Marsha Milan bersama tuan rumah yang akan berkongsi rahsia mencantikkan rumah dari segi idea, petua dan impian citarasa peribadi.

Meliputi keseluruhan dalaman dan luaran rumah termasuk sudut khas yang menjadi sentuhan peribadi mereka sendiri. Program 5 episod ini membawakan anda kepada 2 buah rumah yang unik dalam setiap episod bakal bersiaran setiap Ahad, jam 7.30 malam mulai 2 April.

VIDEO

ARTIKEL

[Client] Casa Impiana
Pintu bilik bukan sahaja berfungsi sebagai penghalang antara bilik-bilik tetapi juga memainkan peranan penting...

INFO PRODUK

Mesin Pencuci Pinggan Triple Care SK magic yang dilengkapi dengan 3 fungsi utama – Cuci, Kering & Steril! Menggunakan teknologi cucian menyeluruh & sempurna dengan fungsi pintu automatik memberikan penjagaan lebih dengan dua aksi pengeringan & pemanasan, dilengkapi juga dengan pensterilan UV yang dapat menapis habuk & kotoran.

Jom dapatkan promosi termurah di pasaran dengan pelan sewa milik dari RM99* dengan 10 tahun waranti untuk inverter motor.
(*tertakluk pada terma & syarat)

#CasaImpiana