Hartanah

Beli Rumah Sekarang Untuk Masa Akan Datang, Keluarga Pun Selesa

Kediaman berkonsepkan alam semula jadi yang dibangunkan oleh pemaju S P Setia ini membuka mata ramai yang ingin kediaman yang tenang untuk ahli keluarga tercinta.

Ketenangan Seremban 2 mewujudkan semangat kekitaan dan meningkatkan kualiti hidup

Kini pembeli bukan sekadar membeli rumah untuk diduduki, malah persekitaran yang dapat memberi ketenangan turut dipertimbangkan.

Siling Rumah Bertingkat Bocor, Siapa Patut Tanggung Jawab?

Bagi yang mendiami rumah bertingkat atau mempunyai strata seperti flat, apartmen, town house dan sebagainya, masalah siling bocor bukanlah sesuatu yang pelik.

Apa Itu Renovasi Patuh Syariah

Seronok bukan kalau hendak membuat mahligai idaman kita tampak lebih cantik dan sempurna, atau memasang hajat untuk mengubah suai rumah kita agar lebih selesa dengan keperluan isi rumah masa kini.

Mohon Rumah PPR “Online” Je, Sewa Bulan RM 124 Bagi Yang Layak

Bagi pendapatan isi rumah bawah RM 3,000, anda dikatogorikan sebagai rendah lebih-lebih lagi jika anda tinggal di kawasan perbandaran.

BETUL atau TIDAK, Mudah Miliki Hartanah Masa Kini

Keinginan untuk memiliki rumah pasti semua ada bukan? Tetapi 1001 persoalan bermain diminda, ditambah pula dengan situasi masa kini. Hilang pekerjaan, hilang punca pencarian dan banyak lagi yang berlaku di luar sana. IMPIANA tahu apa yang anda lalui dan hadapi, tetapi kami tahu yang anda kuat semangat dan rezeki ada di mana sahaja kalau kita ada kemahuan,

Elakkan Beli Unit Studio Sebagai Kediaman Pertama Anda, Ini Kata Pakar

Nak beli hartanah, lebih-lebih lagi untuk rumah pertama banyak perkara perlu diambil kira. Bukan sahaja harga dan lokasi, layout atau susun atur ruang di dalam kediaman pun perlu perhatikan.

Sediakan Rumah Untuk “Settle Down” Masa Tua Nanti, Ini Ciri-Ciri Yang Diperlukan

Sebelum "settel down" mesti kita dah siap-siapkan rumah tu terlebih dahulu. Tapi, macam mana rumah yang sesuai dan praktikal untuk "settle down" nak-nak bila usia dah kategori warga emas?

IMPIANA Bawa Anda Gaya Hidup Eksklusif Dengan Ervina

Bayangkan jika kediaman anda terletak dilereng bukit dengan deruan angin segar serta pemandangan yang luas tanpa halangan. Inilah yang dikatakan dengan syurga dunia. ‘Rumahku Syurgaku’ di mana anda masih boleh miliki kediaman seumpama ini....

Perubahan Dalam Trend Harta

Rumah yang lebih besar di luar bandar besar menarik lebih banyak pembeli dan menunjukkan tanda-tanda penghargaan bernilai tinggi.

Popular

error: Hello. Cannot.
© Hakcipta Terpelihara Nu Ideaktiv Sdn Bhd ❤️ Dikendali Oleh Astro Group