Dapur kemas tersusn macam dapur dekat showroom sudah pastinya menjadi idaman semua wanita. Di dapurlah ruang yang paling banyak kaum hawa mengabiskan masa. Jika dapur rumah tak cantik dan tak kemas mood  nak masak pun tak ada.

Siapa setuju kalau dapur cantik tapi tak kemas tak guna juga. Nak kemas dapur bukan  bermakna simpan barang semua dalam almari dan tutup pintu almari tu. Dapur yang kemas seharusnya mudah untuk mencari segala macam perkakas dan barang dapur yang disimpan. Macam mana nak mulakan susunan ajaib agar dapur nampak macam dapur showroomTengok video ni sampai habis mesti anda mampu menyimpan barang dapur anda sebaik mungkin selepas ini .

Bila dapur yang cantik dan tersusun sudah pastinya bila nak cari barang dan sebagainya memudahkan kerja anda. Kalau ada tetamu yang masuk ke ruang dapur anda pun tak la malu sangat tengok dapur anda berselerak dan berserabut.

IKLAN

Tip nak dapur cantik dan kemas? Mudah sahaja, Setiap kali lepas masak dan menggunakan ruang dapur pastikan kemas balik dan pastikan lantai dapur di mop setiap hari. Kalau ambil barang dalam almari mahu pun laci pastikan susun kembali.

Jangan tinggal pinggan,mangkuk, cawan selepas makan di dalam sinki. Pastikan sentiasa bersih dan kering sinki dapur anda.

IKLAN

Kain lap tangan mahupun kain lap meja mestilah di basuh setiap seminggu. Kerap ganti kalau sebelum seminggu anda sudah nampak terlalu kotor, tidak perlu tunggu sehingga seminggu baru nak tukar.

IKLAN

 

Sentuhan Midas penuh kemewahan dan elegant untuk kediaman anda.
Rahsia dari IMPIANA, download sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI