Debu atau habuk, walaupun baru je tak sampai beberapa minit siap mengemas rumah, dah mula nampak habuk di beberapa bahagian jika diperhatikan dengan teliti. Jika dibiarkan, habuk yang telah hingga di permukaan perabot akan kekal dan menjadikan ia kelihatan kusam.

Namun, bukan itu yang menjadi isu. Debu atau habuk yang tidak dibersihkan akan mengundang masalah kepada kesihatan terutamanya sistem pernafasan.

Sebab itu, ramai memilih penapis udara atau air purifire sebagai penyelesaian keapda masalah ini. Namun, apakah penggunaan air purifier efektif menghilangkan debi di dalam rumah?

IKLAN

Habuk akan terapung di dalam udara untuk tempoh yang agak lama sehingga ia menjumpai permukaan atau ruang untuk menempel. Dapatkah penapis udara memerangkap kesemua habuk?

IKLAN

Untuk memastikan habuk berjaya di sedut penapis udara, pastikan ia dilengkapi perangkap True HEPA. Alat ini dapat membasmi sekitar 99.97% debu didalam udara sehingga saiz sekecil 0.3 mikron.

IKLAN

Penggunaan penapis udara di dalam bilik adalah salah satu langkah terbaik mengurangkan masalah elergik terutamanya di dalam bilik kanak-kanak.Efektif Ke Tidak Penggunaan Penapis Udara Untuk Hilangkan Habuk Dalam Rumah?

Jadi, bagi menentukan efektif atau tidak penapis udara menghilangkan debu atau habuk di dalam rumah, ia bergantung kepada sistem yang tersedia di dalam alat tersebut. Jadi, sebelum membeli pastikan penapis udara anda lengkap True HEPA

Sentuhan Midas penuh kemewahan dan elegant untuk kediaman anda.
Rahsia dari IMPIANA, download sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI