Mengenangkan raya hampir tiba, dan mungkin raya tahun ini akan Kembali bersinar seperti sebelum ini. Pasti ramai di luar sana inginkan satu kelainan dan perubahan dalam hiasan rumah. IMPIANA kali ini ingin berkongsi dengan dengan anda tentang tip dan trik yang ramai tidak tahu.

Tidak perlu ketuk, pecah dan sebagainya untuk miliki konsep moden dan elegan dalam kediaman dan jika anda inginkan kediaman ala Pinterest. Rumah sekarangkan semuanya gemarkan ruang atau sudut insta worthy dengan cara ini semua kehendak anda dapat menjadi kenyataan. Baca artikel ini sampai habis kalau anda ingin tahu apa tip dan trik yang ingin IMPIANA kongsikan.

Segala permukaan dalam rumah anda boleh ditukar dengan Admira Laminates. Admira Laminates Sdn Bhd ini telah lama bertapak dalam industri hiasan dalaman, selama 46 tahun. Sudah pastinya di usia begini mutu dan kualiti produknya tiada tandingan. Ia memberi 101 penyelesaian bagi masalah dinding di rumah anda yang anda tidak tahu. Jom IMPIANA cerita apa kelebihan laminates ini.

IMPIANA tertarik dengan produk laminates jenama ADMIRA ini kerana ia mempunyai banyak kelebihan berbanding  dengan laminates yang banyak diluar sana. Apa perbezaan di antara ADMIRA dengan laminates yang lain. ADMIRA laminates mempunyai pelbagai jenis rangkaian yang boleh dijadikan pilihan dan citarasa anda di luar sana.

Tip & Trik Dekor Raya dari ADMIRA

Salah satunya adalah Traceless laminates, rangkaian ini cukup sempurna untuk sebuah kediaman yang harmoni kerana ia memberikan anda kesempurnaan dalam kemasan. Laminasi Tahan Antimikrob dan cap jari ini akan menampakkan kediaman anda lebih elegan dan moden.

Bagi yang gemarkan konsep elegan dengan kemasan yang agak gelap dengan Traceless segala kerumitan untuk mengurangkan kesan cap jari dan kesan pada permukaan dapat diselesaikan dengan mudah dan selamat.

Tip & Trik Dekor Raya dari ADMIRA

Gambar: ADMIRA

IKLAN

Apabila kita mengatakan Traceless, ia bermaksud tiada kesan atau kalis cap jari. Seperti namanya, laminasi tanpa jejak tidak meninggalkan jejak cap jari atau bakteria di belakang. Laminasi anti cap jari tanpa jejak juga mudah dibersihkan dan dijaga – yang diperlukan hanyalah kain lembap atau span melamin untuk penyelenggaraan.

Produk Jepun, sifat antimikroba Traceless juga menjadikannya pilihan ideal untuk kemudahan penjagaan kesihatan dan kawasan penggunaan yang lebih tinggi di kediaman anda seperti kabinet dapur, almari pakaian atau meja. Dengan proses impregnasi yang unik, Traceless menawarkan perlindungan tahan lama terhadap bakteria dan virus.

Bukan sekadar Traceless sahaja ye yang ADMIRA ada terdapat satu lagi panel dinding yang cukup berkualiti tinggi, iaitu CERARL.

CERARL membawa ruang dalam kediaman anda lebih baik dari apa yang sebelumnya tidak dapat difikirkan oleh anda.

Ia adalah panel hiasan gentian kaca yang unik yang direka untuk pelapisan dinding; walaupun di dinding perabot yang ada. Dibangunkan dan dibuat di Jepun, teknologi CERARL yang cukup canggih memberikan beberapa kesan yang baik untuk ruang kediaman dan komersial.

IKLAN

Tip & Trik Dekor Raya dari ADMIRAGambar: ADMIRA

Digunakan secara meluas di bilik mandi, dapur, ruang dinding tumpu dan sebagainya; CERARL mempunyai daya tahan tinggi terhadap air, api, hentaman, noda dan bakteria.

Tip & Trik Dekor Raya dari ADMIRA

Tip & Trik Dekor Raya dari ADMIRA

Direka Oleh: AZR Kitchen Sdn. Bhd.

IKLAN

Kod Produk: ACS 1403  Emperador Marble

Kerja basah yang tidak kemas dan pecah dinding yang bising kini menjadi perkara masa lalu. Dengan CERARL sangat sesuai untuk peka kebersihan, tenang dalam renovasi dan cepat. Segalanya dapat dilaksanakan dengan mudah dan selamat.

Menarik bukan, tunggu apa lagi berubahlah ke ADMIRA untuk keseluruhan ruang rumah anda Nampak lebih elegan dan bergaya di hari raya kali ini.

Jika anda inginkan maklumat lebih lanjut mengenai produk Admira ini anda boleh layari.

Facebook:https://www.facebook.com/AdmiraHPL

Instagram:http://www.instagram.com/admirahpl/?hl=en

Website:www.admira.my  Email:marketing@admira.my

Sentuhan Midas penuh kemewahan dan elegant untuk kediaman anda.
Rahsia dari IMPIANA, download sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI