MEMILIKI DAPUR YANG SEMPURNA DENGAN COSENTINO RAYA KALI INI

Dapur adalah nadi dan jiwa kebanyakan rumah semasa musim Raya. Ini adalah masa di mana keluarga berkumpul untuk memperbaharui ikatan ketika mereka memasak. Riuh rendah saat berbuka puasa pada bulan Ramadan atau bergilir-gilir menjamu juadah untuk berkongsi dengan orang yang tersayang semasa Raya. Oleh kerana dapur adalah nadi di dalam rumah tingkatkan gaya mutu dan juga gaya dapur anda dengan permukaan Cosentino Silestone HybriQ + Loft Series yang akan menetapkan nada dan pengalaman baru tepat pada waktunya untuk Raya tahun ini.

MENGHIDANGKAN JUADAH ISTIMEWA DI HARI RAYA

Persiapkan Dapur Menjelang Raya

Meja Dapur yang direka dengan Silestone HybriQ + Loft Series Poblenou

Memanggang dan memasak untuk Raya memerlukan banyak kerja, seperti memotong dan menguli, dan sangat penting untuk mencari meja dapur yang tahan lama dan tahan lasak terhadap noda dan calar. Di sinilah Cosentino Silestone HybriQ + Loft Series memainkan peranan penting. Silestone, bahan rekaan oleh Cosentino yang diperbuat dari Quartz, sangat tahan terhadap noda, asid, kejutan, dan calar kerana ia adalah salah satu mineral paling sukar di dunia. Dibuat dengan teknologi canggih, teknologi HybriQ + mengurangkan kehadiran silika kristal dengan ketara, anda dan keluarga dapat yakin bahawa keselamatan juga sangat diutamakan dan tidak melepaskan gas buatan atau berbahaya yang akan membahayakan memasak atau membakar seseorang dan mencemarkan sebarang penyediaan makanan di atasnya.

IKLAN

JUADAH ISTIMEWA ATAS MEJA DAPUR YANG SEMPURNA MEMRAPATKAN LAGI IKATAN

Persiapkan Dapur Menjelang Raya

Meja Dapur yang direka dengan Silestone HybriQ + Loft Series Corktown

IKLAN

Dapur bukan hanya untuk makan, tetapi juga untuk mencipta pengalaman. Ketika Raya berlangsung, kami ingin memastikan bahawa tetamu dan orang tersayang kami mendapat pengalaman sebaik mungkin dan dapur adalah tempat tunjuk ajar kami ketika menjadi tuan rumah. Dengan permukaan reka bentuk Cosentino Silestone HybriQ + yang SLEEK, moden dan mudah disesuaikan yang hadir dalam variasi warna yang menyenangkan secara estetik seperti Corktown – hitam dengan nada coklat yang sangat gelap dan kilauan pudar, Nolita – putih dengan variasi menarik nada kelabu neutral dan Camden – kelabu matte dengan putih halus urat-urat, untuk menghias meja anda untuk menyediakan kuih-muih Raya anda menjadi sangat mudah. Dengan susunan minimum seperti succulents dan tanaman pasu, untuk menambah sentuhan hijau, bersiaplah untuk memikat tetamu anda dengan meja makan anda.

PERMUKAAN RUANG MAKAN YANG SEMPURNA UNTUK KELUARGA MAKAN DAN HABISKAN MASA BERSAMA

Persiapkan Dapur Menjelang Raya

IKLAN

Meja Dapur yang direka dengan Silestone HybriQ + Loft Series Seaport

Meriahkan Raya juga dapat membantu keluarga untuk menciptakan suasana yang tepat dapat membuat keluarga merasa selesa dan selesa sewaktu makan. Mempunyai permukaan yang estetik seperti Cosentino Silestone HybriQ + Loft Series, seperti Seaport – warna eksentrik yang mencipta warna simen gelap dengan daya tarikan yang dipakai atau Poblenou – abu-abu matte dengan urat sangat halus yang mengingatkan pada gaya Mediterranean, dapat mencipta kembali seorang artisan- reka bentuk penamat yang dibuat di atas meja dapur yang juga dapat dijadikan tempat makan di mana keluarga dapat berkumpul untuk pertukaran dan ikatan dengan selesa.

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Cosentino dan permukaannya, kunjungi http://www.cosentino.com.

 

Sentuhan Midas penuh kemewahan dan elegant untuk kediaman anda.
Rahsia dari IMPIANA, download sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI