Dengar sahaja nama The Makeover Guys pasti dah terbayang rumah yang cantik-cantik mereka renovasi bukan. Tetapi kali ini The Makeover Guys memperkenal perkhidmatan baharu mereka yang disasarkan kepada pemaju hartanah.
● Perkhidmatan direka untuk merapatkan jurang antara penawaran dan permintaan hartanah
● Perkhidmatan membenarkan pemperibadian rumah walaupun sebelum pembinaan selesai
● Sistem berasaskan kredit dengan penyesuaian penuh menawarkan peningkatan nilai dan kecekapan kepada pemilik rumah
Memandangkan pembeli rumah semakin mementingkan nilai dan menuntut, pemaju hartanah telah mencari cara untuk membezakan diri mereka dan tawaran mereka untuk menarik pembeli dengan lebih baik.
The Makeover Guys Memperkenalkan Perkhidmatan Baharu yang Disasarkan kepada Pemaju Hartanah
Menyedari keperluan untuk pembangun membezakan dan mempunyai pemahaman yang mendalam tentang perkara yang benar-benar diinginkan oleh pemilik rumah, The Makeover Guys – sebuah syarikat penyelesaian hartanah yang menawarkan penyelesaian ubah suai kepada individu, baru-baru ini telah memperkenalkan perkhidmatan menegak baharu – Makeover Plus.
Melalui Makeover Plus, pembangun kini boleh menawarkan pembeli keupayaan untuk memilih pakej kelengkapan melebihi reka bentuk tandatangan The Makeover Guys yang sedia ada, dengan lebih fleksibiliti dan pilihan yang lebih luas yang memenuhi profil pemilik rumah yang berbeza.
The Makeover Guys Memperkenalkan Perkhidmatan Baharu yang Disasarkan kepada Pemaju Hartanah
Untuk own stays, terdapat pakej yang sesuai untuk pasangan muda berkahwin, keluarga muda dengan anak, naik taraf, dan banyak lagi. Bagi pemilik rumah yang hanya merancang untuk menyewa hartanah mereka, terdapat juga pakej yang masih boleh menawarkan barangan berkualiti tanpa memerlukan mereka mengeluarkan wang tambahan untuk pengubahsuaian. Apa yang lebih baik ialah ini semua boleh dilakukan sementara harta itu masih dibina.
Mengulas mengenai pengumuman itu Gavin Liew, Ketua Pegawai Eksekutif The Makeover Guys, berkata, “Dengan Makeover Plus, kami mahu menggunakan pengalaman bertahun-tahun kami dalam memberi perkhidmatan kepada pemilik rumah untuk memberi pemaju hartanah meningkatkan persaingan. Makeover Plus memperkasakan pemaju untuk menawarkan pengguna sesuatu yang bukan sahaja berbeza daripada diskaun dan ciri biasa tetapi juga sesuatu yang sangat relevan dan diingini oleh bakal pemilik rumah.”
The Makeover Guys Memperkenalkan Perkhidmatan Baharu yang Disasarkan kepada Pemaju Hartanah
Makeover Plus telah pun menyumbang dalam meningkatkan minat dalam projek pembangunan. Awal tahun ini, pemaju hartanah terkemuka Sime Darby Property melancarkan Maya Ara Residences – sebuah hartanah bertingkat tinggi di Ara Damansara – dengan Makeover Plus melengkapkan apa yang sudah menjadi cadangan nilai teras yang kukuh bagi reka bentuk, lokasi dan titik harga. Gabungan padu cadangan nilai ini menyaksikan projek itu berjaya melepasi sasaran pendaftaran asal sebanyak 39%, dengan peningkatan ketara dalam pembeli yang memilih pakej dan bukannya unit standard sahaja. Ini menunjukkan daya maju Makeover Plus sebagai tawaran inovatif dan unik yang memberikan lebih nilai untuk benar-benar menyiapkan rumah seseorang.
Menambah Nilai untuk Pemilik Rumah
Walaupun pembangun adalah khalayak sasaran utama, Makeover Plus juga mempunyai faedah yang besar untuk pemilik rumah, menawarkan penjimatan kos dan masa yang banyak.
Melalui perkhidmatan itu, pengguna akan dapat memperibadikan hartanah mereka yang akan datang. Mula-mula memilih daripada ubah suai berperabot lengkap atau berperabot separa. Kemudian pilih daripada senarai tema yang dipilih susun khas sebelum menambah lebih banyak pilihan untuk melengkapkan unit mereka.
Sebagai tambahan kepada pilihan tematik, setiap pelan Makeover Plus dilengkapi dengan lekapan penting supaya setiap unit akan disertakan dengan kelengkapan lampu, langsir, kipas dan penghawa dingin. Unit juga akan lengkap dengan perabot di mana pengguna boleh menyemak imbas platform agar sesuai dengan setiap bilik dengan perabot berjenama daripada jenama terkenal dan dipercayai seperti Crownlivin, Hooga, SSF, Dyson dan banyak lagi.
Pembeli hartanah boleh menggunakan Makeover Plus dengan memilih pakej yang menawarkan kredit sehingga RM40,000 untuk digunakan pada pelbagai penyesuaian dan kelengkapan dalam ekosistem Makeover Plus.
Dengan kepakaran, struktur dan pengalaman kami mengurus pelanggan secara langsung, kami membangunkan The Makeover Plus untuk memenuhi pelbagai profil pelanggan secara fleksibel, sambil memberikan kemudahan dan kemudahan penggunaan dengan platform boleh diakses di mana-mana dan pada bila-bila masa. Bagi pemilik rumah, terutamanya mereka yang kesuntukan masa, kami menjimatkan sebahagian besar masa yang akan dibelanjakan untuk menyelidik, mencari dan menghubungi vendor, menunggu sebut harga, rundingan harga, dan tidak melupakan proses membincangkan dan menguruskan pengubahsuaian. . Ini bermakna apabila mereka mendapat kunci mereka, unit itu bersedia sepenuhnya untuk masuk atau memajak keluar,” tambah Gavin.
Berpegang teguh dengan mantra mereka untuk menawarkan nilai yang sangat baik kepada pengguna, sekiranya terdapat baki atau kredit yang tidak digunakan, pelanggan boleh memilih sama ada untuk menukar kredit ini kepada baucar atau produk daripada The Makeover Guys dan rakan kongsi mereka.
Untuk mengetahui lebih lanjut tentang The Makeover Guys, layari www.themakeover.my.
Sentuhan Midas penuh kemewahan dan elegant untuk kediaman anda.
Rahsia dari IMPIANA, download sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI