Jangan lepaskan peluang ni! Rumah moden 3 bilik 2 bilik air seluas 1,000 kaki persegi dengan kemudahan dan security yang lengkap!

Nak beli rumah? Untuk rumah pertama mesti agak pening kepala. Pening kepala sebab nak cari yang bersesuaian dengan keperluan dan harga yang ditawarkan. Kebanyakkan perumahan baru yang diminati ramai agak mahal harganya.

Sebenarnya, nak cari rumah pertama kita duduk sendiri ataupun untuk pelaburan ada formula khasnya. Tak perlu pening kepala! IMPIANA senaraikan ciri-ciri rumah pertama yang perlu anda perhatikan masa memilih kediaman yang berbaloi dibeli. Formula atau senarai ini, terguna pakai bukan sahaja pada si bujang, malah keluarga muda yang ada anak 2-3 orang.

  1. AKSES

Ciri yang pertama adalah akses. Korang jangan rasa akses tu bukan perkara yang penting, ia salah satu ciri yang kena diberi perhatian. Ini bermakna ia bukan sahaja memudahkan pergerakan malah mempercepatkan perjalanan ke destinasi yang dituju. Tak perlu nak buat pusingan ‘U” yang jauh untuk sampai ke kediaman anda. Projek “duduk”, jenama baru oleh EcoWorld, terletak di Setia Alam dan di selatan Kota Kemuning yang dihubungkan dengan jalan utama dan beberapa lebuhraya seperti NKVE, Federal, KESAS, ELITE dan sebagainya untuk kemudahan akses.

 

  1. KEMUDAHAN

Korang nak lihat dan periksa kemudahan yang tersedia di sekeliling perumahan. Kawasan sekitar perumahan kena mempunyai segala kemudahan yang diperlukan dan lengkap bagi semua orang. Sebenarnya, Eco Ardence dan Eco Sanctuary merupakan perbandaran yang matang lengkap dengan segala kemudahan yang penting berdekatan seperti kedai runcit, pusat 3S, pusat membeli belah, bank, farmasi, klinik, hospital, sekolah dan sebagainya yang dapat menyediakan keperluan anda.

  1. Infrastruktur

Bukan itu je, korang juga kena perhatikan apa infrastruktur yang diberikan dalam kawasan perumahan, infrastruktur seperti persekitaran kawasan rumah, sistem keselamatan, fasiliti dan lain-lain. Jika adanya infrastruktur tersebut, korang boleh tinggal kat sini dengan hati yang tenang, juga tidak perlu keluar dari kawasan perumahan saja-saja nak pergi gim, buat BBQ, bersiar-siar ataupun aktiviti lain. Infrastruktur dalam kawasan perumahan duduk ni, anda boleh menikmati semua fasiliti tersedia di kawasan perumahan HUNI D’ Eco Ardance ataupun SE.RUANG D’ Eco Senctuary duduk menyediakan fasiliti, infrastruktur dan keselamatan yang lengkap bagi memenuhi setiap gaya hidup. Setiap unit juga tersedia dengan 2 kotak parkir yang luas.

 

Ciri-ciri kediaman ini sebenarnya tersedia di bawah projek “duduk”, brand yang baru diperkenalkan oleh EcoWorld. duduk berkonsepkan perbandaran menegak dan ia dikhaskan kepada generasi baru dan keluarga muda yang mementingkan gaya hidup moden dan terancang. Antara projek yang terletak dibawah duduk oleh EcoWorld adalah HUNI D’ Eco Ardance yang terletak di Setia Alam dan SE.RUANG D’ Eco Senctuary di selatan Kota Kemuning.

KENAPA PILIH duduk OLEH ECOWORLD?

  • Dihubungkan dengan jalan utama dan beberapa lebuhraya seperti NKVE, Federal, KESAS, ELITE dan sebagainya untuk kemudahan akses.
  • Kawasan perumahan di Eco Ardence dan Eco Sanctuary merupakan perbandaran baru yang matang lengkap dengan segala kemudahan yang penting.
  • Infrastruktur dan fasiliti yang dapat memenuhi setiap gaya hidup anda.
  • Setiap unit rumah didatangkan dengan 2 kotak parkir.
  • Rekaan rumah yang lebih praktikal dalam ruang berkeluasan 1,000 kaki persegi. Lengkap dengan 3 bilik dan 2 bilik air
  • Setiap unit dilengkapi separa perabot, seperti kabinet dapur, pemanas air, lampu, kipas, aircond, mesin washer & dryer, dan lain-lain.
  • Harga bayaran bulanan untuk satu unit duduk ni hanya bermula dari RM 1,450* sebulan sahaja!

*Tertakluk pada terma dan syarat.

 

Jika berminat nak duduk dengan EcoWorld, layari www.duduk.my untuk maklumat yang lebih lanjut. Korang boleh dapatkan berita terkini mengenai projek duduk menerusi laman Facebook dan Instagram mereka. Korang juga dijemput melawat unit pameran di HUNI D’ Eco Ardance, Setia Alam atau SE.RUANG D’ Eco Sanctuary, selatan Kota Kemuning.