Anda masih mencari-cari mesin pembuat ais batu yang terbaik di pasaran dengan harga yang sangat berpatutan? Apa kata anda dapatkan mesin pembuat ais batu keluaran jenama HICON ini. 

Apa yang menariknya mengenai mesin pembuat ais batu ini, ia didatangkan dengan pelbagai fungsi teknologi yang canggih dan sangat mudah untuk digunakan. 

Mesin Pembuat Ais Batu Terbaik Abad Ini, Canggih & Sangat Efisien! Mesin Pembuat Ais Batu Terbaik Abad Ini, Canggih & Sangat Efisien!

Ingin tahu mengapa mesin pembuat ais batu keluaran jenama HICON ini adalah yang terbaik? Ini kerana, ia mampu menghasilkan seberat 15kg ais batu dalam tempoh masa 24 jam! 

Dengan kemampuan yang dimilikinya itu, mesin pembuat ais batu ini disifatkan sebagai sebuah barangan elektronik yang terbaik dan berinovasi tinggi. 

IKLAN

Mesin Pembuat Ais Batu Terbaik Abad Ini, Canggih & Sangat Efisien! Mesin Pembuat Ais Batu Terbaik Abad Ini, Canggih & Sangat Efisien! 

Untuk maklumat anda, mesin pembuat ais batu keluaran jenama HICON ini ada pelbagai jenis varian model yang boleh anda pilih dan dijual dengan harga sekitar RM299 sehingga RM429 sahaja tidak termasuk dengan kos penghantaran. 

Jika anda mahu mendapatkan mesin pembuat ais seperti ini, anda boleh mendapatkannya dengan membuat pembelian secara dalam talian menerusi aplikasi Shopee. 

IKLAN

Foto: Twitter Local Network

Ingin lebih tahu pelbagai tips untuk dekorasi rumah? Jangan lupa ikuti kami di Telegram dan TikTok rasmi IMPIANA.

Mesin Pembuat Ais Batu Terbaik Abad Ini, Canggih & Sangat Efisien!

IKLAN

Baca artikel berikutnya: Cara Paling Berkesan Untuk Cuci Mesin Basuh, Modal Tak Sampai RM5.00 Pun!

 

Sentuhan Midas penuh kemewahan dan elegant untuk kediaman anda.
Rahsia dari IMPIANA, download sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI