Ergoworks, penyedia ergonomik yang memenangi anugerah, membawakan sains kesihatan tulang belakang dan penjagaan postur ke pasaran Malaysia menerusi pelancaran kedai flagshipnya yang pertama di Pavilion Bukit Jalil.

Mula ditubuhkan pada tahun 2005 di Singapura, Ergoworks berusaha ke arah mengubah dan menerajui industri ergonomik holistik dan profesional dan sejak itu telah diiktiraf sebagai salah satu daripada 500 PKS Berpotensi Terbaik di Singapura. Berazam untuk mengembangkan portfolionya dan memupuk kesedaran mengenai kepentingan sokongan lumbar dan penjagaan postur, kedai flagship Ergoworks yang baru dilancarkan ini akan berfungsi sebagai sebuah pusat sehenti yang menyediakan penyelesaian holistik kesihatan ergonomik dan postur untuk semua peringkat usia dengan produk dan perkhidmatan yang tiada tolok bandingannya. 

Ergoworks Kini Telah Buka Cawangan Di Pavilion Bukit Jalil

“Kami gembira kerana dapat mengembangkan operasi kami ke pasaran Malaysia. Di Ergoworks, kami yakin dalam menyediakan sebuah syurga untuk para eksekutif dan pemilik rumah menjaga kesihatan tulang belakang dan postur mereka, dan kami berazam untuk menyediakan sebuah pusat sehenti penyelesaian holistik kesihatan ergonomik dan postur kepada rakyat Malaysia, yang boleh didapati mengikut keselesaan mereka sendiri. Dengan kehadiran Ergoworks di Malaysia, kami berhasrat untuk membuka jalan ke arah sokongan lumbar, kesihatan tulang belakang dan penjagaan postur yang optimum di samping memperjuangkan keselesaan dalam melakukan aktiviti harian menerusi sains,” ujar Pengasas Ergoworks, Joseph Tan. 

Ergoworks Kini Telah Buka Cawangan Di Pavilion Bukit Jalil

Sebagai jenama ergonomik terkemuka dan terawal di Asia, Ergoworks menawarkan rangkaian luas keperluan dan produk ergonomik yang menggalakkan kesihatan tulang belakang dan penjagaan postur lebih baik secara keseluruhannya. Yang mana kesemuanya telah mendapat pengiktirafan dan disyorkan secara profesional oleh Persatuan Kiropraktik (Singapura) dan Persatuan Fisioterapi Singapura.

Menerusi produknya, Ergoworks menyasarkan untuk membantu semua rakyat Malaysia mempunyai pengalaman yang lebih sihat dan selesa dalam melakukan aktiviti seharian mereka.   

IKLAN

 

Ergoworks Kini Telah Buka Cawangan Di Pavilion Bukit Jalil

Ergoworks Kini Telah Buka Cawangan Di Pavilion Bukit Jalil

Bagi meraikan pelancaran kedai flagship pertama mereka, Ergoworks telah menganjurkan majlis perasmian besar-besaran yang dihadiri oleh, Joseph Tan, Pengasas Ergoworks bersama tetamu kehormat, Rennie Pan, pengasas bersama Ergoworks dan YB Teresa Kok, Ahli Parlimen Seputeh.

IKLAN

Beberapa rakan media dan pemimpin pendapat utama (KOL) terpilih juga dijemput ke majlis pelancaran tersebut bagi menjadi antara yang pertama melihat secara eksklusif produk terkini Ergoworks dan melawat kedai baharu itu bersama-sama pengasas Ergoworks, En. Joseph Tan bagi mempelajari lebih lanjut mengenai jenama itu.

Dengan beberapa produk baharu yang akan dilancarkan tidak lama lagi, pastikan anda tidak melepaskan peluang untuk datang sendiri ke Ergoworks di Pavilion Bukit Jalil atau IOI City Mall dan serahkan kesihatan tulang belakang dan penjagaan postur anda kepada mereka yang pakar. 

Ergoworks Kini Telah Buka Cawangan Di Pavilion Bukit Jalil

IKLAN

Untuk mendapatkan maklumat lanjut mengenai Ergoworks dan pelbagai produk yang ditawarkan, sila kunjungi laman sesawang mereka di https://ergoworks.com.my

Ingin lebih tahu pelbagai tips untuk dekorasi rumah? Jangan lupa ikuti kami di Telegram dan TikTok rasmi IMPIANA.

Ergoworks Kini Telah Buka Cawangan Di Pavilion Bukit Jalil

Baca artikel berikutnya: Buat Rak Hiasan Diperbuat Daripada Batang Ais Krim, Bukan Sahaja Tampak Cantik Tapi Lebih Jimat!

 

Sentuhan Midas penuh kemewahan dan elegant untuk kediaman anda.
Rahsia dari IMPIANA, download sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI