SK magic, syarikat kesihatan dan perkakas rumah Korea yang terkemuka, dengan bangganya mengumumkan pelancaran Magic Cares, perkhidmatan baru yang bertujuan untuk mewujudkan lebih banyak peluang pekerjaan untuk rakyat Malaysia, di samping meningkatkan keyakinan dan kepercayaan pengguna terhadap jenama ini.

Perkhidmatan Magic Cares akan dikendalikan oleh pasukan wanita, terlatih secara profesional untuk memberikan perkhidmatan jualan dan penyelenggaraan berkualiti tinggi untuk rangkaian pembersih air dan udara SK magic. Perkhidmatan termasuk pensterilan tepat, pembersihan mendalam dan kerja penggantian penapis, dan lain. Pelanggan dijamin akan merasai pengalaman pelanggan yang berkualiti melalui pasukan perkhidmatan yang penuh perhatian dan boleh dipercayai.

Di tengah pandemi COVID-19, Jabatan Perangkaan Malaysia melaporkan bahawa kadar pengangguran di negara ini berada pada tahap tinggi sepanjang masa yang tidak dilihat sejak tahun 1990 – peningkatan 5.3 peratus pada Mei 2020 dengan 826.100 orang kehilangan pekerjaan. Pada masa yang sukar ini, SK magic bertekad untuk menjalankan tugasnya dan membantu mereka yang pekerjaan atau pendapatannya terjejas melalui penubuhan perkhidmatan Magic Cares sambil terus berkembang di jabatan lain.

IKLAN

“Malaysia telah menjadi salah satu penyokong terkuat kami di rantau ini sejak penubuhan kami pada tahun 2018. Kami sangat berterima kasih atas sokongan selama dua tahun terakhir dan cara apa yang lebih baik untuk mengucapkan terima kasih dengan mewujudkan peluang pekerjaan baru bagi rakyat Malaysia. Perkhidmatan baru ini bukan sahaja menjadi tambahan yang sangat baik untuk SK magic, malah memperkukuhkan kepercayaan rakyat Malaysia kepada kami, dengan memberi dorongan kepada pasaran pekerjaan semasa yang dilanda wabak COVID-19, ”kata Bruce Yu, Pengarah Urusan SK magic Malaysia .

IKLAN

“Jika kita akan pulih dalam jangka panjang dan berkelanjutan, kita harus memastikan semua orang disertakan. Akses ke peluang pekerjaan adalah bahagian kritikal terutamanya semasa wabak ini. Apa yang kita lakukan lebih dari sekadar kerja filantropi. Ini adalah kesempatan untuk memberikan kembali kepada masyarakat, ”tambah Yu.

IKLAN

Menciptakan persekitaran yang selamat dan sihat: SK magic melampaui standard SOP yang telah ditetapkan dan telah mengambil langkah keselamatan tambahan untuk memastikan kepuasan pelanggan. Kakitangan dilengkapi dengan alat pensterilan di mana produk akan menjalani pensterilan yang ketat selepas setiap perkhidmatan. Wajib bagi kakitangan untuk melakukan pemeriksaan suhu secara berkala, membersihkan tangan mereka dengan pembersih tangan, memakai topeng muka dan sarung tangan setiap saat, dan berlatih menjauhkan diri semasa melakukan servis.

Bagi mereka yang mencari peluang pekerjaan, SK magic mengalu-alukan dan mendorong calon untuk melamar kerjaya dengan keluarga SK Magic. Untuk pertanyaan berkaitan kerjaya, pemohon boleh menghubungi SK Magic di 1800-18-7878. Untuk maklumat lebih lanjut mengenai perkhidmatan Magic Cares dan alat pembersih udara dan pembersih udara terbarunya, lawati www.skmagic.com.my atau hubungi pasukan SK Magic di info@skmagic.com.my untuk pertanyaan lebih lanjut.

Sentuhan Midas penuh kemewahan dan elegant untuk kediaman anda.
Rahsia dari IMPIANA, download sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI