House Tour: Kediaman Agam Instafamous Asyalliee Ahmad. Siapa yang tidak kenal dengan instafamous Asyalliee Ahmad ini yang pernah popular dengan dialog, ” Macam cantik jer, macam comel je”. Namanya menjadi viral di media sosial seketika dahulu dengan parodi yang dihasilkan netizen berdasarkan rakaman asal. Nama penuhnya Siti Syasya Rosaelmi Ahmad yang kini sudah pun mendirikan rumah tangga dan mempunyai cahaya mata yang comel-comel.

Baru-baru ini beliau berkongsi House Tour kediamannya yang cukup cantik dan sempurna. IMPIANA cukup tertarik dengan video yang disiarkan di dalam Youtube peribadinya. IMPIANA mengambil kesempatan untuk berkongsi kediamannya cukup elegan dan bergaya. Banyak tip dekor yang dikongsikan oleh Asyalliee dalm video House Tour rumahnya ini.

Mendapat pujian yang banyak daripada netizen kerana bangga dengan kejayaan yang diraih oleh beliau. Anak muda yang mempunyai cita-cita dan target di dalam kehidupannya.

IKLAN

Jika dilihat, Asyalliee banyak mengunakan warna cerah dlam kediamannya. Simbahan putih membuatkan ruang dalam rumah nampak lebih luas dan mewah dalam tarikan dekorasi. Beliau juga bijak mengenakan susun atur yang membuatkan ruang dalaman nampak kemas dan sistematik.

IKLAN

Jom kita saksikan kediaman milik Asyalliee ini. Apakah konsep yang diketengahkan beliau dalam kediaman miliknya.

IKLAN

Video: House Tour Asyalliee Ahmad

Nak macam-macam info lagi? Join Channel Telegram Geng Laman IMPIANA & CHANNEL IMPIANA
https://t.me/GENGLAMANIMPIANA
https://t.me/impianamy
Sentuhan Midas penuh kemewahan dan elegant untuk kediaman anda.
Rahsia dari IMPIANA, download sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI