Baru-baru ini, kedai kelengkapan perabot dan barangan elektrik jenama Harvey Norman dengan bangganya telah mengumumkan kejayaan acara Italian Eleganza, yang diadakan secara besar-besaran pada 31 Mac 2023 di cawangan kedai utamanya di Pusat Beli-belah IPC, Mutiara Damansara.

Dengan kerjasama Atap.co, jenama platform nombor 1 di Malaysia yang menyediakan para pereka hiasan dalaman terkenal di Malaysia, acara eksklusif itu turut mempamerkan pratonton peribadi koleksi sofa dari Itali baharu, yang diimport oleh Cubo Rosso, pengeluar perabot terkemuka dari negara Itali.

Harvey Norman Memperkenalkan Koleksi Sofa Cantik Dari Itali Oleh Cubo Rosso

Selain itu, acara Italian Eleganza ini diadakan bagi meraikan seluruh pembuatan perabot eksklusif dari Itali yang menampilkan reka bentuk, gaya dan penghasilan dari negara Itali yang terbaik. Koleksi baharu sofa Itali yang dipamerkan pada acara itu dibuat dengan sempurna oleh beberapa tukang terbaik di Itali. Koleksi itu juga menampilkan pelbagai gaya, warna dan bahan, termasuk pilihan material kulit dan fabrik, untuk memenuhi citarasa dan keutamaan setiap pemilik rumah di Malaysia.

Acara itu dihadiri oleh kumpulan terpilih pelanggan Harvey Norman yang dihormati, termasuk pereka dalaman, arkitek dan pemilik rumah. Para hadirin berpeluang melihat dan merasai sendiri koleksi sofa baharu Itali secara lebih dekat, berinteraksi dengan pasukan Harvey Norman dan wakil dari Cubo Rosso.

IKLAN

Harvey Norman Memperkenalkan Koleksi Sofa Cantik Dari Itali Oleh Cubo Rosso

Bercakap mengenai acara itu, Jonathan Toh, Ketua Pegawai Operasi Harvey Norman Malaysia berkata, “Kami sangat teruja untuk menjadi tuan rumah acara Italian Eleganza, yang mempamerkan reka bentuk dan ketukangan Itali yang terbaik. Koleksi baharu sofa Itali daripada Cubo Rosso adalah satu penghasilan yang sempurna, keanggunan dan gaya Itali, dan kami teruja bahawa permintaan untuk reka bentuk yang mengagumkan serta berkualiti tinggi dan perabot tahan lama daripada pengguna kami dipenuhi dengan produk yang kami bawa oleh Cubo Rosso.”

Harvey Norman Memperkenalkan Koleksi Sofa Cantik Dari Itali Oleh Cubo Rosso

IKLAN

Harvey Norman tidak sabar-sabar untuk mengalu-alukan pelanggannya untuk merasai koleksi baharu sofa Itali, yang boleh didapati di kedai Harvey Norman IPC Flagship dan kedai Harvey Norman terpilih di seluruh negara.

Ingin lebih tahu pelbagai tips untuk dekorasi rumah? Jangan lupa ikuti kami di Telegram dan TikTok rasmi IMPIANA.

Harvey Norman Memperkenalkan Koleksi Sofa Cantik Dari Itali Oleh Cubo Rosso

IKLAN

Baca artikel berikutnya: Harvey Norman Buat Jualan Penghabisan Stok, Diskaun Pemotongan Harga Cecah Nilai Ribuan Ringgit?

 

Sentuhan Midas penuh kemewahan dan elegant untuk kediaman anda.
Rahsia dari IMPIANA, download sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI