Bagi anda yang mencari teman tidur yang sempurna tidak boleh terlepas peluang untuk berkunjung ke Pameran Tempat Tidur Harvey Norman di Pusat Beli-belah 1 Utama. Bertemakan “A Dreamy Escape – Find Your Perfect Sleepmate”, pameran itu menawarkan pelancaran tilam terbesar dengan memperkenalkan tilam inovatif terkini daripada keluaran jenama Hilker, Sealy, Napure, Serta, Van Vorst dan Musterring.

Harvey Norman’s A Dreamy Escape Bedding Fair ini telah dirasmikan hari ini oleh Jonathan Toh, Ketua Pegawai Operasi Harvey Norman Malaysia, dan Eddy Ng, Ketua Pengurus Besar Harvey Norman Malaysia.

Harvey Norman Malaysia Lancarkan Pameran Tilam Terbesar Di 1 Utama

Harvey Norman Malaysia Lancarkan Pameran Tilam Terbesar Di 1 Utama

Pameran itu, yang diadakan bermula 9 sehingga 21 Mei, akan menawarkan rangkaian tilam premium dari Amerika Syarikat dan Jerman pada harga yang menarik. Semua tilam di pameran itu akan dijual pada separuh harga, ditambah pula dengan tambahan potongan 20% dengan perbelanjaan minimum RM10000, serta tambahan 10% diskaun untuk penghantaran sebelum 30 Jun 2023. Terdapat juga rebat tukar beli sehingga RM1000 dan UPoints berganda untuk ahli ONECARD.

IKLAN

Pelanggan kini boleh membayar dengan ansuran tanpa faedah sehingga 36 bulan tanpa caj tambahan untuk berbelanja mendapatkan tidur yang berkualiti dengan penggunaan jenama tilam terkenal dunia. 

Harvey Norman Malaysia Lancarkan Pameran Tilam Terbesar Di 1 Utama

Anda juga berpeluang untuk menikmati aktiviti hujung minggu termasuk tawaran Happy Hour, pemeriksaan dan perundingan kiropraktik percuma dan banyak lagi.

IKLAN

Harvey Norman tidak sabar-sabar untuk mengalu-alukan pembeli untuk melihat tilam terbaharu dengan tawaran hebat dan mendapatkan perundingan daripada pakar peralatan tempat tidur Harvey Norman untuk mencari tilam sempurna mereka di pameran peralatan tempat tidur mulai sekarang hingga 21 Mei, Ground Floor Centre Court di 1 Utama Shopping Centre

Ingin lebih tahu pelbagai tips untuk dekorasi rumah? Jangan lupa ikuti kami di Telegram dan TikTok rasmi IMPIANA.

IKLAN

Harvey Norman Malaysia Lancarkan Pameran Tilam Terbesar Di 1 Utama

Baca artikel berikutnya: Hasil Makeover Sangat Di Luar Jangkaan, Norman Hakim Terharu Sehingga Menitiskan Air Mata

 

Sentuhan Midas penuh kemewahan dan elegant untuk kediaman anda.
Rahsia dari IMPIANA, download sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI