Dapur, selain merupakan tempat kegemaran seisi keluarga, juga dikenali sebagai jantung bagi sesebuah kediaman. Ini kerana banyak perkara penting yang terjadi di dapur. Oleh itu, dapur yang selesa, luas dan cantik sememangnya akan menjadi idaman ramai orang.

Bagi pemilik, Puan Rozie Rozaini dari Pulau Pinang, pemilihan rona putih yang digabungkan bersama aksesori emas untuk tampil lebih eksklusif. Elemen pokok-pokok hijau juga menjadikan dapur kediaman Semi D ini lebih nyaman dan sejuk mata memandang.

IKLAN

Dapur yang berkeluasan 338 kaki persegi ini dilengkapi dengan kaunter pulau bagi memudahkan pemilik menyelesaikan tugasan. Ruang ini juga mempunyai skylight bagi membenarkan pencahayaan natural masuk ke kawasan dapur.

IKLAN

Dengan berpandukan konsep inggeris kontemporari, pemilik mendapat idea melalui carian internet dan juga hasil dari perbincanganbersama suami dan kontraktor.

IKLAN

Dekorasi Ekskusif Dapur Putih Jadi Luas Dan Selesa Dekorasi Ekskusif Dapur Putih Jadi Luas Dan Selesa Dekorasi Ekskusif Dapur Putih Jadi Luas Dan Selesa Dekorasi Ekskusif Dapur Putih Jadi Luas Dan Selesa Dekorasi Ekskusif Dapur Putih Jadi Luas Dan Selesa Dekorasi Ekskusif Dapur Putih Jadi Luas Dan Selesa Dekorasi Ekskusif Dapur Putih Jadi Luas Dan Selesa Dekorasi Ekskusif Dapur Putih Jadi Luas Dan Selesa Dekorasi Ekskusif Dapur Putih Jadi Luas Dan Selesa Dekorasi Ekskusif Dapur Putih Jadi Luas Dan Selesa Dekorasi Ekskusif Dapur Putih Jadi Luas Dan Selesa Dekorasi Ekskusif Dapur Putih Jadi Luas Dan Selesa Dekorasi Ekskusif Dapur Putih Jadi Luas Dan Selesa Dekorasi Ekskusif Dapur Putih Jadi Luas Dan Selesa

Sentuhan Midas penuh kemewahan dan elegant untuk kediaman anda.
Rahsia dari IMPIANA, download sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI