Baru-baru ini, orang ramai telah dikejutkan dengan khabar berita bekas personaliti TV3, Zalina Azman yang dilaporkan telah hilang sejak lapan bulan yang lalu. 

Hebahan khabar berita kehilangan bekas personaliti berkenaan bukan sahaja telah mengejutkan orang ramai malah jiran tetangga di kawasan kediamannya yang terletak di Seksyen 3, Shah Alam. 

Hasil tinjauan media di kediaman Zalina atau nama sebenarnya, Zalina Shaharah Azman mendapati rumah bekas personaliti tersebut berada dalam keadaan berselerak dan tidak terurus seperti sudah ditinggalkan beberapa bulan. 

Mari kita lihat foto keadaan kediaman Zalina yang sempat dirakam oleh IMPIANA menerusi paparan Buletin Utama, TV3, pada Selasa. 

Berselerak & Tidak Terurus, Ramai Terkejut Lihat Keadaan Rumah Zalina Azman Berselerak & Tidak Terurus, Ramai Terkejut Lihat Keadaan Rumah Zalina Azman Berselerak & Tidak Terurus, Ramai Terkejut Lihat Keadaan Rumah Zalina Azman

Manakala, keadaan pagar rumah di kediamannya pula seperti masih dalam pembinaan. 

IKLAN

Dalam pada itu, media melaporkan barang kepunyaan mangsa seperti kad pengenalan, kad kredit, kunci kereta dan wang tunai sebanyak RM600 masih berada di kediamannya. 

Berselerak & Tidak Terurus, Ramai Terkejut Lihat Keadaan Rumah Zalina Azman Berselerak & Tidak Terurus, Ramai Terkejut Lihat Keadaan Rumah Zalina Azman Berselerak & Tidak Terurus, Ramai Terkejut Lihat Keadaan Rumah Zalina Azman

Lantas, paparan rakaman video yang memaparkan keadaan kediaman milik Zalina telah mencuri perhatian dan pelbagai reaksi wargamaya.

IKLAN

“Seramlah kes Zalina Azman ni, tengok rumah dia pun dah macam qualified untuk shooting found footage horror movie. How on Earth someone could vanish just like that,” tulis seorang wargamaya.

“Tgk keadaan rumah mnyeramkn seperti dia tkprnh tinggal disitu atau dtg jengok sesekali. Mngkin dia ada rumah lain..mngkin dia hilang ingatan kluar rumah tnpa bwk kereta dn dokumen diri..pelik juga,” tulis lagi netizen lain.

Sekadar informasi, kehilangan Zalina, 58 dilaporkan oleh anaknya, Mikhael Norman pada 29 November 2021 selepas gagal menghubunginya sejak 24 November 2021.

IKLAN

Berselerak & Tidak Terurus, Ramai Terkejut Lihat Keadaan Rumah Zalina Azman Berselerak & Tidak Terurus, Ramai Terkejut Lihat Keadaan Rumah Zalina Azman

Ingin lebih tahu pelbagai tips untuk dekorasi rumah? Jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi IMPIANA. Klik di sini.

Sumber: YouTube TV3 Malaysia, Astro Awani Online, BERNAMA

Baca artikel berikutnya: Bukan Sekadar Kegunaan Harian, Cermin Juga Boleh Jadi Sebagai Dekorasi Rumah Anda!

Sentuhan Midas penuh kemewahan dan elegant untuk kediaman anda.
Rahsia dari IMPIANA, download sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI