Jika yang suka menghias kediaman dalam cita rasa tersendiri, pastinya jenama yang berkualiti tinggi menjadi pilihan segelintir dari mereka. Di sini ingin saya bercerita mengenai jenama KARTELL yang pastinya ramai sudah tahu akan jenama ini, tetapi mungkin ada yang masih belum mengenali jenama ini dengan lebih dekat.

Ya, betul jika melihat harga barang hiasan serta perabot dari jenama ini pastinya berfikir lebih dari 3 kali untuk memilikinya. IMPIANA tidak menyangkal jika anda mempunyai padangan yang sebegitu. Tetapi jika sebenarnya dalam menghasilkan seni hiasan dalaman yang cukup berkualaiti dan tahan lama serta dalam kelas tersendiri. Perabot dan hiasan berjenama KARTELL ini lah yang patut menjadi pilihan. Apa pun IMPIANA ingin katakan berbelanjalah dengan bijak dalam apa jua sekali pun.

Siapa KARTELL dalam industri dekorasi?

Pengasas KARTELL yang berasal daripada Itali iaitu Anna Castelli Ferrieri dan Giulio Castelli. KARTELL juga adalah syarikat Itali, berdasarkan Noviglio, syarikat ini didirikan pada tahun 1949 (71 tahun dalam Pasaran). Mulai sebagai pengilang untuk aksesori kereta pada tahun 1949. Ia berkembang menjadi perabot rumah pada tahun 1963 dan kesemua produk hasil syarikat ini 100% dibuat di Itali. KARTELL menghasilkan pelbagai produk seperti lampu, perabot, peralatan makan dan aksesori rumah. Bahan utama dalam dalam pembuatan barang hasil KARTELL ialah Poly-Carbonate (PC) kerana mereka adalah syarikat yang paling maju dalam menghasilkan bahan asas PC di dunia. Hebatkan!

Apa Istimewa Kartell Dalam Industri Hiasan DalamanApa Istimewa Kartell Dalam Industri Hiasan Dalaman

IKLAN

Mengapa Polycarbonate

Pengasas Kartell, Guilio Castelli adalah seorang jurutera kimia. Impiannya adalah untuk menghasilkan objek dengan ciri-ciri inovatif yang boleh menggunakan teknologi pembuatan baru menjadikan penggunaan bahan-bahan ekonomi dan menggunakan proses yang efisien. Projek plastik mereka yang terkenal adalah sangat tertumpu kepada penyelidikan dan reka bentuk teknologi untuk menangani bahan yang tidak seperti bahan semula jadi dan tidak mempunyai identiti visual sebelum pengeluaran. Jika anda ingin tahu polikarbonat adalah tahan lama, pentulan cahaya, penebat haba, tahan air, dan ringan. Inilah yang membuatkan rangkaian produk KARTELL mendapat tempat di dalam industri.

IKLAN

Apa Istimewa Kartell Dalam Industri Hiasan Dalaman

Apa Istimewa Kartell Dalam Industri Hiasan Dalaman

IKLAN

Apa Istimewa Kartell Dalam Industri Hiasan Dalaman

 

Jika anda ingin ketahui perkara lebih lanjut dengan mengenai jenama ini anda boleh layari https://lightcraft.com.my/ untuk rangkaian produk berjenama ini.

Gambar: Lighcraft

Sentuhan Midas penuh kemewahan dan elegant untuk kediaman anda.
Rahsia dari IMPIANA, download sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI