Setiap kali musim perayaan menjelang IKEA tidak pernah jemu memberi inspirasi kepada pemilik rumah untuk memilih set dekor yang sesuai untuk musim perayaan tersebut. Tidak lama lagi pada hujung bulan Oktober kita bakal menyambut Deepavali.
Cara mudah tetapi holistik untuk menerangi rumah anda dengan koleksi IKEA AROMATISK serba baharu!
Deepavali mempunyai makna yang signifikan kepada rakyat Malaysia dan merupakan perayaan indah yang menyerikan rumah secara holistik dan rohani. Ia adalah perayaan yang menyemai penyucian, kedamaian, cinta, kebersamaan dan hanya menikmati setiap detik kehidupan.
Lazimnya, keluarga akan melalui proses pembersihan dan menghias kawasan dalam rumah mereka dengan warna terang dan lampu untuk menerangi ruang, bersedia untuk perhimpunan rakan dan keluarga untuk diraikan.
Memandangkan persekitaran rumah kita memainkan peranan penting semasa “Festival of Lights”, berikut ialah beberapa petua untuk menyediakan rumah anda untuk perayaan!
1. Ceriakan rumah anda dengan percikan warna yang berani!
Berani namun canggih, koleksi AROMATISK diinspirasikan daripada warna-warna cerah dan corak organik. Reka bentuknya berakar umbi dalam kraf tradisional seperti sulaman tepi, cetakan blok, pewarna nila dan bunga marigold.
Jadi, hiasi rumah anda dengan ekspresi yang meriah untuk menyegarkan setiap sudut dan sudut dan menjadikan rumah anda lebih cerah. Fikirkan untuk menukar barang seperti kusyen, langsir dan pinggan mangkuk. Pilih warna terang seperti biru, kuning, ungu, fuchsia dan emas untuk menambahkan warna pop pada rumah.
3 Trik Ceriakan Rumah Deepavali Ini
AROMATISK 2022 Floor cushion RM 89
3 Trik Ceriakan Rumah Deepavali Ini
AROMATISK 2022 Cushion cover RM 25
3 Trik Ceriakan Rumah Deepavali Ini
AROMATISK 2022 Decoration leaf RM 30
2. Dapatkan Mistik Anda Di Rumah
3 Trik Ceriakan Rumah Deepavali Ini
AROMATISK 2022 Decoration leaf RM 20
Menerangi ruang rumah anda memberi makna istimewa kepada Deepavali. Adalah menjadi kebiasaan untuk memastikan rumah terang benderang untuk menghidupkan semangat perayaan ini. Untuk membangkitkan sentuhan mistik, letakkan mangkuk tembaga AROMATISK dan mangkuk hiasan emas yang dipenuhi bunga wangi dan lilin teh untuk menerangi ruang tamu.
3. Declutter dan membawa suasana yang baik ke rumah anda
Perayaan itu, yang merupakan masa kegembiraan dan kemakmuran kepada mereka yang meraikannya, adalah peluang untuk menyambung semula, memasak makanan tradisional, dan memberi rumah anda ubah suai segar. Mengapa tidak menyegarkan rumah anda hanya dengan merapikan dan menambah udara segar dengan hiasan hiasan kenyataan daripada koleksi AROMATISK!
Adakah anda tahu bahawa menyucikan barang-barang adalah langkah penting dalam memberikan ruang rumah anda “bersih” sambil anda membersihkan yang lama untuk membawa masuk yang baharu?
3 Trik Ceriakan Rumah Deepavali Ini 3 Trik Ceriakan Rumah Deepavali Ini 3 Trik Ceriakan Rumah Deepavali Ini 3 Trik Ceriakan Rumah Deepavali Ini 3 Trik Ceriakan Rumah Deepavali Ini
Menyusun semula barangan rumah anda dan menyusun barangan anda dengan penyelesaian penyimpanan yang betul akan meningkatkan aura rumah anda sebelum perayaan. Berikut adalah beberapa barang yang mesti ada untuk membantu merapikan dan menghidupkan rumah anda!
Selamat menjamu selera bersama keluarga tersayang
Deepavali amat penting untuk orang ramai meluangkan masa bersama. Ajak orang yang anda sayangi untuk menikmati hidangan manis dan berperisa. IKEA menawarkan tawaran masa terhad yang menarik termasuk Lamb Shank Briyani yang berperisa dan kek Rainbow yang lazat tersedia dari 1 Oktober – 31 Oktober di Restoran Swedish IKEA. Setiap hari Rabu untuk bulan Oktober, ceriakan selera anda dengan hidangan istimewa kari masa terhad kami di Restoran Swedish IKEA, dari waktu makan tengah hari dan seterusnya.
3 Trik Ceriakan Rumah Deepavali Ini 3 Trik Ceriakan Rumah Deepavali Ini 3 Trik Ceriakan Rumah Deepavali Ini 3 Trik Ceriakan Rumah Deepavali Ini 3 Trik Ceriakan Rumah Deepavali Ini
Dari 22 September hingga 24 Oktober, nantikan di IKEA Damansara, Cheras, Tebrau dan Batu Kawan untuk melihat potongan-potongan kecil dan bobbles untuk melengkapkan persediaan perayaan anda di rumah! Untuk maklumat lanjut tentang tawaran makanan di kedai IKEA, sila layari IKEA.my/restaurant.
Sentuhan Midas penuh kemewahan dan elegant untuk kediaman anda.
Rahsia dari IMPIANA, download sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI