Wah, ini memang satu khabar berita gembira buat anda semua kerana kedai kelengkapan rumah terkemuka tanah air, MR.DIY telah menawarkan diskaun pemotongan harga bagi kesemua produk jenama buatan Malaysia. 

Untuk pengetahuan anda, tawaran promosi yang berlangsung sepanjang bulan September ini anda berpeluang untuk menikmati diskaun pemotongan harga sebanyak 30% bagi kesemua produk berkenaan. Menarik bukan?

MR.DIY Tawar Promosi Diskaun Untuk Barangan Jenama Buatan Tempatan, Dijual Dengan Harga Bawah RM10 Sahaja! MR.DIY Tawar Promosi Diskaun Untuk Barangan Jenama Buatan Tempatan, Dijual Dengan Harga Bawah RM10 Sahaja!

Selain itu, dengan penjimatan harga yang ditawarkan anda juga berpeluang untuk membeli barangan jenama buatan tempatan dengan harga bawah daripada RM10!

Antara jenama buatan Malaysia yang terlibat adalah Shieldtox, Softlan, Glo dan banyak lagi. 

IKLAN

MR.DIY Tawar Promosi Diskaun Untuk Barangan Jenama Buatan Tempatan, Dijual Dengan Harga Bawah RM10 Sahaja! MR.DIY Tawar Promosi Diskaun Untuk Barangan Jenama Buatan Tempatan, Dijual Dengan Harga Bawah RM10 Sahaja! MR.DIY Tawar Promosi Diskaun Untuk Barangan Jenama Buatan Tempatan, Dijual Dengan Harga Bawah RM10 Sahaja! MR.DIY Tawar Promosi Diskaun Untuk Barangan Jenama Buatan Tempatan, Dijual Dengan Harga Bawah RM10 Sahaja!

Jadi tunggu apa lagi, cepat-cepat pergi ke seluruh cawangan kedai MR.DIY yang berdekatan denga anda selagi stok masih ada. 

IKLAN

Untuk maklumat lanjut, terma dan syarat sila layari laman sesawang https://www.mrdiy.com.my.

Sumber: Instagram KL Foodie

IKLAN

Ingin lebih tahu pelbagai tips untuk dekorasi rumah? Jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi IMPIANA. Klik di sini.

MR.DIY Tawar Promosi Diskaun Untuk Barangan Jenama Buatan Tempatan, Dijual Dengan Harga Bawah RM10 Sahaja!

Baca artikel berikutnya: Guna Satu Bahan Ini Sahaja, Masalah Serangga Kutu Beras Dapat Dihapuskan Dengan Mudah!

Sentuhan Midas penuh kemewahan dan elegant untuk kediaman anda.
Rahsia dari IMPIANA, download sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI