Rumah apartmen, teres mahupun banglo semuanya mempunyai kelebihan masing-masing. Tidak semestinya, apartmen tidak boleh dideko setanding banglo. Jangan jadikan ruang yang terhad sebagai alasan untuk tidak menghias cantik rumah anda kerana kediaman yang menepati citarasa pemilik pasti akan mempengaruhi ‘mood’ kita.

Walaupun kediaman kecil dengan ruang yang terhad menjadikan proses mendeko agak sukar, tiada apa yang mustahil jika anda tetap berusaha dan gunakan kreativiti bagi mengubah ruang yang ada menjadi bukan sahaja lebih selesa malah lebih menarik.

IKLAN

Dalam perkongsian kali ini, IMPIANA himpunkan beberapa idea dan inspirasi buat anda yang ingin menatarias ruang makan didalam rumah dengan saiz yang kompak. Enjoy!

IKLAN

Sumber imej : Hasil carian Google dan Pinterest

IKLAN

13 Idea Susun Atur Ruang Makan Terhad Dalam Kediaman Kecil. Kreatifnya! 13 Idea Susun Atur Ruang Makan Terhad Dalam Kediaman Kecil. Kreatifnya! 13 Idea Susun Atur Ruang Makan Terhad Dalam Kediaman Kecil. Kreatifnya! 13 Idea Susun Atur Ruang Makan Terhad Dalam Kediaman Kecil. Kreatifnya! 13 Idea Susun Atur Ruang Makan Terhad Dalam Kediaman Kecil. Kreatifnya! 13 Idea Susun Atur Ruang Makan Terhad Dalam Kediaman Kecil. Kreatifnya! 13 Idea Susun Atur Ruang Makan Terhad Dalam Kediaman Kecil. Kreatifnya! 13 Idea Susun Atur Ruang Makan Terhad Dalam Kediaman Kecil. Kreatifnya! 13 Idea Susun Atur Ruang Makan Terhad Dalam Kediaman Kecil. Kreatifnya! 13 Idea Susun Atur Ruang Makan Terhad Dalam Kediaman Kecil. Kreatifnya! 13 Idea Susun Atur Ruang Makan Terhad Dalam Kediaman Kecil. Kreatifnya! 13 Idea Susun Atur Ruang Makan Terhad Dalam Kediaman Kecil. Kreatifnya! 13 Idea Susun Atur Ruang Makan Terhad Dalam Kediaman Kecil. Kreatifnya!

Sentuhan Midas penuh kemewahan dan elegant untuk kediaman anda.
Rahsia dari IMPIANA, download sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI