cover photo

Bukanlah menjadi satu rahsia lagi, bahawa dapur bertona gelap kini semakin menjadi pilihan pengguna dan juga para designer. Dapur hitam tampil mendominasi arena reka bentuk dalaman walaupun ramai yang masih skeptikal dengan penggunaan warna ini untuk ruang kediaman.

Tapi sebenarnya, anda tidak perlu takut pada dapur hitam! Ia masih boleh menjadi sebuah ruang elegan dengan feel yang luas dan lapang.
Padankan dapur hitam anda dengan elemen kayu atau warna putih, disertakan dengan pencahayaan bijak supaya ruang tidak nampak terlalu sarat dan sempit. Warna hitam bukan sahaja nampak sofistikated, malah akan membuatkan dapur anda bergaya penuh karakter dengan seni reka yang timeless!

IKLAN
IKLAN
IKLAN

10 Inspirasi Dapur Hitam Menawan Yang Perlu Anda Lihat! 10 Inspirasi Dapur Hitam Menawan Yang Perlu Anda Lihat! 10 Inspirasi Dapur Hitam Menawan Yang Perlu Anda Lihat! 10 Inspirasi Dapur Hitam Menawan Yang Perlu Anda Lihat! 10 Inspirasi Dapur Hitam Menawan Yang Perlu Anda Lihat! 10 Inspirasi Dapur Hitam Menawan Yang Perlu Anda Lihat! 10 Inspirasi Dapur Hitam Menawan Yang Perlu Anda Lihat! 10 Inspirasi Dapur Hitam Menawan Yang Perlu Anda Lihat! 10 Inspirasi Dapur Hitam Menawan Yang Perlu Anda Lihat! 10 Inspirasi Dapur Hitam Menawan Yang Perlu Anda Lihat!

Sentuhan Midas penuh kemewahan dan elegant untuk kediaman anda.
Rahsia dari IMPIANA, download sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI