Setiap tahun IMPIANA akan berkongsi pendapat dan pandangan dari Master Kenny Hoo, tentang warna dan Feng Shui, ini bagi yang berbangsa Cina pasti akan menyukainya. Tidak salah kalau kita juga ingin mengetahuinya dari atas dasar dan kefahaman biasa. Jom kita dengar apa kata Master Kenny Hoo untuk tahun ini. Warna sebenarnya adalah salah satu elemen yang penting dalam kehidupan seharian, jika hidup kita tanpa warna tidak dalah ceria dan sempurna. Bayangkan hidup kita tanpa warna? Bosan kan!

Warna 2021 Dalam Kepercayaan Bangsa Cina
Master Kenny Hoo

Sebagai mengharapkan nasib baik yang ditawarkan tahun Golden Bull, Master Kenny Hoo dan AkzoNobel, syarikat cat dan pelapis global terkemuka dan pembuat Dulux, berkolaborasi untuk berkongsi nasihat berasaskan warna yang menguntungkan untuk mencapai Feng Shui yang baik. Selepas tahun yang mencabar, Master Kenny Hoo, Pengasas GOOD FENG SHUI Group telah menjuluki Tahun Baru Imlek Cina 2021 yang akan datang sebagai ‘Tahun Perputaran’ (轉機 年).

IKLAN

Dia mengintegrasikan kebijaksanaan GOOD FENG SHUI-nya dengan AkzoNobel’s Color of the Year 2021 Brave Ground, warna neutral yang hangat dan mendatar. Pelengkap yang sempurna untuk perubahan dalam simpanan untuk tahun yang akan datang, Brave Ground memupuk perasaan asas yang kukuh di bawah kaki kita dan memberi kita keberanian untuk merangkul perubahan.

IKLAN

Semasa sesi live streaming, Master Kenny berkongsi kebijaksanaan dan perundingan Feng Shui untuk tahun perubahan positif yang diramalkan. Dia memberikan nasihat mengenai hal-hal seperti tarikh yang baik untuk pembersihan musim bunga, kawasan yang baik untuk pengubahsuaian berdasarkan konsep Flying Star Feng Shui (carta astrologi untuk menganalisis sektor positif dan negatif suatu kawasan), tinjauan ekonomi, industri yang menguntungkan meningkat dan aplikasi praktikal Brave Ground untuk memanfaatkan peluang mengenai kekayaan, cinta, dan banyak lagi.

IKLAN

Master Kenny Hoo mengumumkan bahawa kata kunci tahun Golden Bull 2021 adalah 轉 (dibaca sebagai “zhuan”, yang bermaksud ‘giliran’), dia meramalkan bahawa pelbagai perniagaan dan aktiviti sosial secara beransur-ansur akan terbangun pada tahun 2021 dengan banyak peluang baik dan baru muncul . Ini serupa dengan apa yang dilambangkan oleh Color of the Year, Brave Ground AkzoNobel – bahawa untuk memberi ruang kepada peluang yang baik, pertama-tama kita harus mempunyai keberanian untuk menerima perubahan. Bersinergi memasuki Tahun Perputaran, Brave Ground (juga dikenal sebagai Wright Stone Brown) dinobatkan sebagai Warna Bertuah Terbaik Tahun Ini FENG SHUI untuk memberi kita keberanian untuk merangkul perubahan dan menyambut peluang baru.

Sentuhan Midas penuh kemewahan dan elegant untuk kediaman anda.
Rahsia dari IMPIANA, download sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI