Walaupun menyusun frame gambar pada dinding kelihatan mudah tetapi sebenarnya ia tidaklah mudah seperti yang disangka. Adakalanya kita nampak seolah dinding tersebut tidak balance dengan saiz gambar, ada yang kelihatan tidak proportion dengan perabot dan sebagainya. Kata kuncinya ialah saiz frame dan teknik menyusun frame mestilah betul dan tepat. Sebab itulah jika anda pergi ke bilik pameran sesuatu syarikat dekorasi, anda nampak ruangnya kelihatan cantik dan sudah pasti anda tertarik bukan. Dan apabila ingin melakukan trik yang sama pada kediaman, hasilnya tidak sama dan seolah-olah anda buntu apa yang tidak kena.

Di sini Impiana senaraikan beberapa trik susunan frame yang boleh anda ikut. Hasilnya dinding anda kelihatan lebih menarik dan ceria.

IKLAN

Trik Mudah Susun Bingkai Gambar Pada Dinding Confirm Menjadi Trik Mudah Susun Bingkai Gambar Pada Dinding Confirm Menjadi Trik Mudah Susun Bingkai Gambar Pada Dinding Confirm Menjadi Trik Mudah Susun Bingkai Gambar Pada Dinding Confirm Menjadi Trik Mudah Susun Bingkai Gambar Pada Dinding Confirm Menjadi Trik Mudah Susun Bingkai Gambar Pada Dinding Confirm Menjadi

IKLAN
IKLAN

Sama ada anda menggunakan frame yang bersaiz kecil atau besar, asalkan teknik perletakan frame adalah mengikut susunan yang telah disediakan, dinding anda pasti kelihatan seimbang dan harmoni dengan perabot. IMPIANA mencadangkan peletakan ini sesuai diaplikasikan pada ruang tamu kerana ia juga boleh menjadi fokal point pada ruang yang paling penting untuk kediaman ini. SELAMAT MENCUBA!

Sentuhan Midas penuh kemewahan dan elegant untuk kediaman anda.
Rahsia dari IMPIANA, download sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI