Pasangan ini telah jatuh cinta pandang pertama kepapada apartmen ini kerana mereka sudah dapat bayangkan pelbagai idea menarik untuk mendekorasi kediaman yang bakal mereka sewa.

Keadaan asal apartmen yang kusam dan bosan tidak mengahalang pasangan dari Vietnam ini untuk terus bersetuju untuk menyewa dan mula mendekorasi rumah pertama bersama.

Dimulai dengan mengecat baru seluruh kediaman, ternyata ianya langkah yang bijak  kerana dengan serta merta ruang kelihat lebih terang dan lapang. Dengan lantai kayu dan pencahayaan semula jadi dari luar, menjadikan apartmen 300 sqm ini lebih menarik.

Lihat perubahan drastik yang telah dilakukan pasangan ini terhadap rumah yang pada mulanya hambar, menjadi lebih cantik dnegan konsep yang lebih moden.

Transformasi Apartmen Hambar Jadi Menarik Dengan Tip Pengubahsuaian ‘Simple’ Transformasi Apartmen Hambar Jadi Menarik Dengan Tip Pengubahsuaian ‘Simple’ Transformasi Apartmen Hambar Jadi Menarik Dengan Tip Pengubahsuaian ‘Simple’ Transformasi Apartmen Hambar Jadi Menarik Dengan Tip Pengubahsuaian ‘Simple’ Transformasi Apartmen Hambar Jadi Menarik Dengan Tip Pengubahsuaian ‘Simple’ Transformasi Apartmen Hambar Jadi Menarik Dengan Tip Pengubahsuaian ‘Simple’

IKLAN

 

 

 

IKLAN

 

 

IKLAN

 

 

 

Sumber : afamily

Sentuhan Midas penuh kemewahan dan elegant untuk kediaman anda.
Rahsia dari IMPIANA, download sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI