Se

Tak Perlu Sental, Sembur Bahan Ni Jubin Tandas Berkerak Jadi Bersih. Lantai dan dinding tandas walaupun kerap dicuci, bila dah dimakan waktu dan usia pasti akan mula kelihatan kekuningan atau ada kesan karat. Kesan ni pada permukaan jubin memang sukar untuk dibersihkan. Walaupun telah disental berkali-kali, kesan kekuningan tersebut tidak akan hilang.

Tapi, Alynn Ramli ada cara super mudah dan mujarab untuk atasi masalah ni. Hanya dengan guna produk harga RM2.10 habis semua kotoran di lantai yang kuning mahu pun kesan karat hilang. Paling best tak perlu guna banyak tenaga untuk sental, cuma sembur dan tinggal 15 minit kemudian basuh. Selepas itu boleh lihat hasilnya, semuanya bersih. Lantai yang kuning pun jadi putih.

Baca juga: Pam Mangkuk Tandas Ada Dua Butang, Jangan Tekan Dua-Dua Serentak

IKLAN

Power giler pakai Ganso Stain Remove ni, beli dekat kedai ECO hari tu. Sebelum ini cuci banyak kali tandas ini tapi masih kuning. Lepas pakai Ganso putih terus tandas rumah sewa. Puas hati. Kali pertama guna dan excited, jadi nak share dengan orang lain.

IKLAN

Cara penggunaan

Masukkan cecair Ganso dalam botol penyembur kemudian sembur dalam bilik air. Tak campur air.

IKLAN

Biar dalam 10-15 minit kemudian boleh basuh. Tapi sebelum guna ada beberapa perkara kena tahu.Tak Perlu Sental, Sembur  Bahan Ni Jubin Tandas Berkerak Jadi Bersih Tak Perlu Sental, Sembur  Bahan Ni Jubin Tandas Berkerak Jadi Bersih Tak Perlu Sental, Sembur  Bahan Ni Jubin Tandas Berkerak Jadi Bersih Tak Perlu Sental, Sembur  Bahan Ni Jubin Tandas Berkerak Jadi Bersih Tak Perlu Sental, Sembur  Bahan Ni Jubin Tandas Berkerak Jadi Bersih

Tak Perlu Sental, Sembur Bahan Ni Jubin Tandas Berkerak Jadi Bersih

Sentuhan Midas penuh kemewahan dan elegant untuk kediaman anda.
Rahsia dari IMPIANA, download sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI