Air merupakan keperluan asas bagi setiap kehidupan dan sehingga 90% daripada berat tumbuh-tumbuhan adalah air. Oleh itu, air yang mencukupi adalah amat penting bagi tanaman. Kekurangan air boleh cepat memberi kesan yang negatif terhadap tanaman dan tanaman boleh mati hanya selepas beberapa hari tanpa air.

Tak Perlu Risau Pokok Mati Kalau Lupa Siram! Guna Kaedah Ini

Panduan ini akan menunjukkan kepada anda cara memasang sistem pengairan automatik untuk tanaman anda di rumah. Terdapat juga pelbagai alternatif yang lain yang boleh memudahkan pengairan tanaman, pencarian di dalam Google boleh memberikan anda pelbagai idea berkaitan dengan perkara ini. Contoh keyword yang anda boleh gunakan adalah ‘water plant while away’, ‘self watering plant’, ‘siram pokok masa cuti’, dan lain-lain.

Tak Perlu Risau Pokok Mati Kalau Lupa Siram! Guna Kaedah Ini

Tapi kali ini IMPIANA ingin menjemput anda menyertai WORKSHOP IMPIANA secara maya dengan mempelajari dengan lebih mudah untuk memiliki sistem ini dan boleh buat sendiri dengan hanya beli atas talian di SHOPPE ; Smart Watering Plant Project by Aiszzy

IKLAN

Tak Perlu Risau Pokok Mati Kalau Lupa Siram! Guna Kaedah IniTak Perlu Risau Pokok Mati Kalau Lupa Siram! Guna Kaedah Ini

Dah beli jom sertai Workshop IMPIANA sebab banyak lagi benda yang anda boleh buat dengan Smart Watering Plant Project ni.

IKLAN

Tak Perlu Risau Pokok Mati Kalau Lupa Siram! Guna Kaedah Ini

Pokok perlukan penjagaan yang sempurna, kadang kala terlupa siram kadang-kadang terlebih siram. Dengan sistem siraman pintar ini ia dapat dilakukan tepat pada masa yang sesuai dengan hanya dihujung jari anda.

IKLAN

Sertai WORKSHOP IMPIANA untuk mempelajari tentang bagaimana untuk membuat sistem siraman automatik sendiri dengan MUDAH! Jom cepat-cepat daftar diri anda di

https://toko.ideaktiv.com/product/webinar-impiana-smart-watering-system/

Follow kami di WEBSITE, TELEGRAM, INSTAGRAM, TIKTOK, FACEBOOK dan YOUTUBE untuk dapatkan tip, idea dan artikel-artikel terkini serta menarik.

Sentuhan Midas penuh kemewahan dan elegant untuk kediaman anda.
Rahsia dari IMPIANA, download sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI