Tidak dinafikan, penggunaan loceng pintu rumah adalah satu barangan keperluan yang sangat penting untuk sesebuah kediaman. Ini kerana, ia boleh memudahkan 

Jika loceng pintu rumah anda sudah lama, rosak atau tidak boleh digunakan lagi, apa kata anda beralih kepada penggunaan loceng pintu rumah yang lebih moden seperti ini. 

Sudah Ada ‘Wireless Doorbell’ Siap Dengan Kamera Paparan HD, Memang Canggih Habis!

Untuk maklumat anda, loceng pintu rumah ini sememangnya moden dan canggih dengan teknologi terkini. Ia telah direka dan didatangkan dengan sistem ‘wireless’ yang pastinya akan memudahkan untuk pemasangan loceng pintu ini di kediaman anda. 

Bukan itu sahaja, ia juga dilengkapi kamera dengan paparan resolusi HD yang akan memudahkan anda melihat individu yang berada di luar kawasan kediaman anda. 

Sudah Ada ‘Wireless Doorbell’ Siap Dengan Kamera Paparan HD, Memang Canggih Habis! Sudah Ada ‘Wireless Doorbell’ Siap Dengan Kamera Paparan HD, Memang Canggih Habis! 

IKLAN

Di samping itu juga, ia didatangkan dengan sistem pembesar suara yang boleh memudahkan anda untuk berkomunikasi bersama orang yang berada di luar rumah anda. 

Meski loceng pintu rumah ini dilengkapi dengan pelbagai fungsi teknologi yang terkini, ketahanan tenaga bateri tidak akan menjadi masalah kerana ia mudah alih serta boleh dicas semula. Jadi tiada masalah kekurangan tenaga bateri akan berlaku.

Sudah Ada ‘Wireless Doorbell’ Siap Dengan Kamera Paparan HD, Memang Canggih Habis!

IKLAN

Dari segi harganya pula, jangan anda berasa bimbang kerana loceng pintu rumah seperti ini dijual dengan harga yang sangat berpatutan tanpa perlu berbelanja besar pun. Menarik kan?

Bagi anda yang ingin mendapatkan loceng pintu rumah seperti ini, anda boleh sahaja mendapatkannya dengan membuat pembelian secara dalam talian menerusi aplikasi Shopee.

Ingin lebih tahu pelbagai tips untuk dekorasi rumah? Jangan lupa ikuti kami di Telegram dan TikTok rasmi IMPIANA.

IKLAN

Sudah Ada ‘Wireless Doorbell’ Siap Dengan Kamera Paparan HD, Memang Canggih Habis!

Baca artikel berikutnya: Buat Rak Hiasan Diperbuat Daripada Batang Ais Krim, Bukan Sahaja Tampak Cantik Tapi Lebih Jimat!

 

Sentuhan Midas penuh kemewahan dan elegant untuk kediaman anda.
Rahsia dari IMPIANA, download sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI