Sofa X dan Crown Livin, Dalam Menrealisasikan Kehendak Semua Pemilik Rumah

Sofa X dan Crown Livin, Dalam Menrealisasikan Kehendak Semua Pemilik Rumah

Memiliki rumah dan menciptanya dengan tepat seperti yang anda inginkan adalah ideal untuk ramai orang, tetapi untuk ke sana mungkin menjadi mimpi ngeri. Pembangun SofaX mempunyai pengetahuan langsung tentang kesulitan ini, manakala profesional Crown Livin telah cuba untuk mengendalikan kehendak pelanggan, jangkaan dan realiti prosedur yang memakan masa ini selama beberapa dekad. Sudah terlalu lama, terdapat perpecahan antara pembeli perabot, vendor, dan juga pereka dalaman. Semua itu akan berubah dengan pengenalan SofaX.

Pemilik rumah kini boleh menemui pelan lantai mereka pada aplikasi SofaX, di mana mereka boleh menjalankan langkah-langkah maya dan mengusahakan menghias bilik mereka secara digital menggunakan penyenaraian perabot daripada lebih 150 syarikat perabot. Apabila pemilik rumah memulakan pengembaraan membeli perabot mereka, reka bentuk maya ini akan menjadi rujukan tepat untuk kedua-dua pembeli dan penjual. Objektifnya adalah untuk menurunkan kadar pulangan/pertukaran sambil meningkatkan kepuasan pelanggan secara keseluruhan.

Akhirnya, kerjasama antara SofaX dan Crown Living bertujuan untuk menjamin bahawa pemilik rumah mempunyai perjalanan yang lancar daripada jatuh cinta dengan reka bentuk rumah kepada mencari perabot yang sempurna dan menambah item tersebut ke rumah mereka. Pada ketika itu, kami ingin mengukur minat untuk bercakap dengan Mac Lai, Pengasas Bersama SofaX, dan KK Ong, Pengarah Eksekutif Crown Livin, tentang menyambut era baharu yang revolusioner dalam industri perabot dan reka bentuk dalaman.

Impiana telah menghantar beberapa soalan kepada mereka. Jadi, ini adalah beberapa soalan dan jawapan yang kami dapat.

 

Jadi sekarang ini, saya akan mencerita apakah soalan-soalan yang telah di tanya dan di jawab.

  • “Bagaimanakah alat visualisasi SofaX meningkatkan kecekapan untuk pengguna yang ingin mereka bentuk ruang mereka?”

Melalui Aplikasi SofaX, mereka menyediakan pengalaman ‘PLAY’ dan ‘BUY’ di mana pengguna boleh memilih, memindahkan dan mengatur pelbagai barangan perabot & kelengkapan daripada lebih 3,000 keping perabot jenama sebenar dalam lebih 1,800 pelan lantai realiti maya (“VR”) (diilhamkan oleh projek kediaman di Lembah Klang) – mengubah semua imej reka bentuk rumah statik menjadi sesuatu yang ‘hidup’ tanpa perlu menarik dari awal. Sebagai tambahan kepada visualisasi hampir realiti kami yang pengguna dapat dalam Aplikasi SofaX, pengguna akan dapat diskaun SofaX (melalui bahagian ‘Beli’ di SofaX App) pada titik pembelian di kaunter kedai peniaga kami yang mengambil bahagian. Malahan, users’ juga dapat menyelesaikan pembelian dengan pengalaman di kedai di bilik pameran fizikal di mana pengguna dapat memperoleh ketenangan fikiran mereka melalui interaksi pelanggan 1-ke-1 dan mencuba sebelum anda membeli dengan pemberi rumah.

 

  • “Bagaimanakah SofaX membantu pengguna menjimatkan masa, wang dan usaha semasa menyediakan rumah mereka?”

Perkara pertama yang pertama,, mereka telah membenarkan pengguna Aplikasi SofaX memainkan aplikasi secara percuma (tidak ada yang mengalahkannya!), selama 2 tahun terakhir ditambah ketika kita terus membina ekosistem rancangan rumah dalam bentuk VR serta aset 3D perabot dan kelengkapan.

IKLAN

Pengguna boleh mencari pelan lantai 3D mereka dengan tepat dalam aplikasi, sedia untuk digunakan, tanpa perlu menarik dari awal.

Sesiapa yang mempunyai atau tanpa kemahiran mereka bentuk rumah dan kemahiran melukis susun atur, boleh dengan mudah menggambarkan reka bentuk rumah mereka, melalui gabungan perabot rumah dan kelengkapan sepanjang jalan untuk menukar colours jubin, dinding dan siling Pada dasarnya mereka membuat item yang biasanya dilihat oleh pemilik

 

  • “Bagaimanakah SofaX membenarkan pemilik rumah merancang ruang mereka tanpa menjejaskan visi kreatif mereka?”

Melalui teknologi VR SofaX (yang mesra mudah alih), pengguna dapat memilih dan memilih perabot tertentu dan meletakkannya di mana sahaja dalam pelan lantai maya pengguna. Begitu juga dengan lantai, dinding dan warna siling / bahan rumah di mana pengguna dapat menyesuaikan diri dari pelbagai pilihan yang telah kami berikan ke dalam VR.  Secara teknikal, ia adalah aliran bebas pemikiran reka bentuk apabila pengguna menggunakan  alat VR mereka untuk reka bentuk dan perancangan perabot rumah. Ia tidak terhad!

Sesiapa sahaja boleh menggunakan aplikasi mereka sebagai alat untuk memvisualisasikan, merancang & mereka bentuk. Malah pelajar yang mengambil jurusan reka bentuk rumah boleh menggunakan aplikasi mereka untuk tujuan pendidikan juga.

 

  • “Bagaimanakah SofaX mewakili era baru penguasaan teknologi dalam semua industri?”

SofaX adalah aplikasi mudah alih reka bentuk rumah pertama seumpamanya yang menawarkan pengguna keupayaan untuk memvisualisasikan rancangan reka bentuk dalaman melalui metaverse.

IKLAN

Aplikasinya membolehkan pengguna mengakses catalogue lebih daripada 150 jenama dan memilih produk / perabot / aksesori rumah yang sesuai dengan keperluan mereka. Pada asasnya, ia membolehkan sesiapa sahaja menghidupkan visi reka bentuk dalaman mereka selagi mereka mempunyai akses ke internet.

Dunia metaverse dimungkinkan dengan Aplikasi SofaX!

Dengan penuh berhasrat bahawa mereka, untuk setiap rumah fizikal di pasaran yang dibangunkan oleh pemaju harta tanah, kami akan mengubahnya menjadi kembar digital di mana pemilik rumah boleh, melalui teknologi VR, visualisasi, merancang dan merancang tanpa berada di rumah baru secara fizikal.

Mereka membayangkan setiap pemilik rumah akan mempunyai metaverse rumah mereka menggunakan Aplikasi SofaX. Untuk mencapai matlamat ini, mereka sentiasa berada dalam mod churning untuk mewujudkan lebih banyak rumah berkembar digital, meliputi kawasan geografi yang lebih luas dari mana kita berada sekarang.

Dengan teknologi VR yang sudah mereka miliki, berhasrat untuk membina lebih banyak dunia metaverse yang dapat merangkumi, bukan hanya industri harta tanah dan perabot rumah, tetapi juga pusat membeli-belah maya, pusat konvensyen maya, pameran kereta maya, untuk beberapa nama. Ini termasuk membangunkan aplikasi individu untuk memenuhi acara yang berbeza.

Mereka juga menyesuaikan aplikasi untuk peniaga kami, aplikasi mereka sendiri, untuk jenama mereka sendiri.

IKLAN

Selepas itu, soalan dituju kepada Crown Livin pula.

Sofa X dan Crown Livin, Dalam Menrealisasikan Kehendak Semua Pemilik Rumah

Crownlivin:

  • “Bagaimanakah pelaksanaan penggunaan teknologi seperti SofaX membolehkan peruncit perabot membantu pembeli apabila mereka membeli-belah secara peribadi?”

Dengan cara konvensional membeli-belah perabot, lebih kerap daripada tidak, pemilik rumah terpaksa melakukan lawatan fizikal yang tidak terkira banyaknya ke beberapa kedai perabot dengan niat untuk hanya mencuba perabot untuk kali pertama, agar perabot itu tidak 100% sesuai atau sepadan dengan warna sekitarnya.

Dengan SofaX, pemilik rumah kini boleh ‘test-out’ (visualise dan merancang) apa-apa perabot tertentu yang mereka rasa seperti membeli terlebih dahulu (sama ada saiz atau warna) dan selepas itu, lawati bilik pameran kami untuk mempunyai sentuhan sebenar dan membuat komitmen pembelian dengan kami.

Mereka berasa penuh gembira kerana SofaX telah memudahkan proses membuat keputusan apabila pemilik rumah cuba memberikan atau mereka bentuk ruang mereka. Alat visualisasi SofaX membolehkan pemilik rumah meneroka perabot tertentu dan pilihan reka bentuk yang ideal sebelum membeli-belah di kedai supaya mereka mempunyai gambaran yang lebih jelas tentang bagaimana kepingan perabot sepadan dengan ruang, apabila mereka bersedia untuk membuat pembelian, sama ada secara peribadi atau dalam talian.

Pasukan penjualan mempunyai kejelasan yang lebih baik dari segi apa yang pemilik rumah mahu lihat secara fizikal di bilik pameran supaya boleh mengarahkan jualan mereka berdasarkan keperluan tertentu.

Yang paling penting, SofaX membawa pelanggan kepada mereka dengan menggalakkan mereka untuk melawat bilik pameran secara fizikal dan akhirnya berbelanja di bilik pameran mereka.

Sofa X dan Crown Livin, Dalam Menrealisasikan Kehendak Semua Pemilik Rumah

Maka dengan itu, berakhirlah temuduga di atas emel di antara Impiana dan Sofa X ini. Jadi, kesimpulan yang boleh saya berikan dari temu duga ini, saya merasakan SofaX ini berusaha untuk memajukan lagi produknya dengan apa jua cara yang boleh. Oleh kerana itu, saya mengharap, mereka akan terus maju jaya. Baiklah, itu sahaja daripada saya, Terima kasih.

Sentuhan Midas penuh kemewahan dan elegant untuk kediaman anda.
Rahsia dari IMPIANA, download sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI