Sepasang Sayap Tak Terlihat…..

Kini ruang kediaman mahu pun pejabat bagaikan tidak sempurna jika tidak dihias dengan sofa. Tidaklah bermakna sofa itu perlu dempak dan besar saiznya. Atau berbunga serta berwarna warni. Lupakan sebentar sofa tradisi itu. Sofa wing jelas pada kita banyak memainkan peranan dalam menghidupkan suasana kediaman agar nampak cantik dan molek. Namun pereka tidak tinggal diam kerana wing sofa juga banyak mengalami perubahan sejajar dengan peredaran aliran gaya di luar sana.

IKLAN

Sepasang Sayap Tak Terlihat…..
Mungkin ramai yang terlepas pandang, banyak sofa moden di luar sana berasal dari susur galur sofa wing. Inspirasi pereka yang memartabatkan rekaan ini diubah rupa menjadi selaras dengan imej dekorasi sekarang yang lebih ringkas, selesa danpada masa yang sama, unik bentuknya. Malah warnanya juga lebih menarik biar polos namun dek bentuk yang agak luar dari kebiasaan ini, ia tampil cukup elegan. Begitu moden bentuknya sampai adakala tak terlihat dek kita acuan sofa wingnya dengan sekilas pandang.

IKLAN

Sepasang Sayap Tak Terlihat…..
Tidak kiralah berkaki kayu tirus atau berkaki besi dan sebaganya, sofa wing tiga atau sebuah tempat duduk kini menjadi tarikan ramai pereka untuk menyerlahkan satu prinsip klasik dalam menu moden. Ia merupakan satu langkah bijak dalam menghidupkan idea klasik ini dalam aliran urban sezaman malah kualiti kerja pembinaannya juga dinaik taraf agar jauh lebih kemas serta nyaris sempurna. Anda yang mempunyai sofa wing lama, jangan dibuang. Sebaliknya tukarlah kemasan lembutnya agar bersifat sezaman dan segar. Simple-simple sahaja di IMPIANA.

IKLAN

Sepasang Sayap Tak Terlihat…..

Sentuhan Midas penuh kemewahan dan elegant untuk kediaman anda.
Rahsia dari IMPIANA, download sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI