KE TALI GANTUNG SUDAHNYA…

Jangan panik! Yang digantung adalah lampu ruang. Dahulu lampu seumpama ini dilihat tiada apa yang istimewa. Cukup sekadar lampu gantung yang memberi cahaya kepada ruang. Malah adakala terendak pun tiada cukup sekadar mentol. Manakala bagi yang mempunyai cita rasa barat(pada ketika itu), pasti mempunyai inisiatif mencari bekas hiasan atau terendak lampu untuk ruang kediaman. Itu pun tidak ramai yang mempunyai kesedaran seumpama ini. Lampu hanyalah lampu. Itu sahaja….

KE TALI GANTUNG SUDAHNYA…KE TALI GANTUNG SUDAHNYA… KE TALI GANTUNG SUDAHNYA…
Namun kini ramai di kalangan kita sedar, pencahayaan itu penting. Bekas dan persembahan lampu juga penting dan ada di antara lampu ini berinspirasikan rekaan lampu-lampu lama di masa lalu. Malah kehadiran lampu gantung di ruang kediaman bukan sahaja atas dasar menerangi ruang dengan lebih fokus, juga membentangkan keselesaan untuk mata dan memberi suasana santai serta elegan.

IKLAN

KE TALI GANTUNG SUDAHNYA…
Pereka melihatnya sebagai satu ruang yang boleh diperbaiki juga diperkembangkan. Daripada rekaan ringkas, seperti terendak menjadi pelbagai bentuk dan tekstur. Malah pereka mengambil pelbagai inspirasi dari sekitar alam. menjadikan lampu ini begitu istimewa dan menjadi tumpuan di dalam kediaman. Umpama barang kemas dalam sebuah ruang. Kesan sinar yang dihasilkan juga pelbagai ragam. Pilihlah sebuah atau segugus yang mana kini rekaan lampu gantung begitu berani menampilkan lampun gantung bentuk sekumpulan atau tiga serangkai menjadi keunikan pada rumah anda. Apa yang penting pilihlah rekaan dan warna yang sesuai dengan konsep keseluruhan kediaman. SIMPLE-SIMPLE JE DI IMPIANA.

IKLAN

KE TALI GANTUNG SUDAHNYA…

IKLAN

 

Sentuhan Midas penuh kemewahan dan elegant untuk kediaman anda.
Rahsia dari IMPIANA, download sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI