Rumah Menatap Kebiruan Di Negara Australia Ini Jadi Tarikan. Mengubah segalanya menjadi sebuah tempat privasi dan tenang. Bondi Beach Apartment, dapat menyediakan sebuah tempat untuk seseorang yang memerlukan ruang sendiri. Selalunya, design rumah seperti ini, dimiliki oleh mereka yang benar-benar menghargai rumah.

Rumah Menatap Kebiruan Di Negara Australia Ini Jadi Tarikan

 

IKLAN

Jika dilihat, TV yang dipasangkan keluar dari atas kerana ia tidak mahu menghalang permandangan laut yang indah itu. Pereka rumah ini, lebih mementingkan ketenangan bagi pemiliknya. Oleh kerana itu, banyak design boleh dilihat design yang tenang dan simple. Tidak dilupakan, warna-warna hitam yang digabungkan dengan warna putih, dapat memberi kesan nyaman kepada penduduk.

Rumah Menatap Kebiruan Di Negara Australia Ini Jadi Tarikan Rumah Menatap Kebiruan Di Negara Australia Ini Jadi Tarikan Rumah Menatap Kebiruan Di Negara Australia Ini Jadi Tarikan

IKLAN

Selain dari itu, kegunaan kayu jati atau kayu campuran banyak digunakan di dalam rumah ini untuk menampakkan lagi premium rumah tersebut. Tidak semestinya, kaca atau corak marble sahaja yang boleh menyerlahkan rumah, bahkan kayu yang cantik, kadang-kadang lebih sesuai. Daripada gambar yang boleh dilihat, penduduk yang membeli rumah seperti ini, tidak akan bosan untuk bangun atau buat kerja setiap hari. Ini kerana setiap hari, mereka akan tenang melihat kebiruan laut yang indah. Ia juga dapat menangani stress dalam membuat kerja.

IKLAN

Rumah Menatap Kebiruan Di Negara Australia Ini Jadi Tarikan

Selain daripada melihat permandangan laut, di apartment ini juga mempunyai banyak fasiliti atau kemudahan yang diberikan kepada penduduk-penduduk disini. Kita boleh lihat, ada fasiliti gym yang boleh digunakan untuk mencergaskan diri demi melancarkan sistem-sistem badan dan minda kita. Justeru, kegunaan kayu-kayu jati di dinding, boleh dikatakan, ia lebih memberi ketenangan. Begitu juga dengan spa yang tersedia, spa juga dapat mengeluarkan peluh dalam diri kita yang boleh menyihatkan badan kita.
Rumah Menatap Kebiruan Di Negara Australia Ini Jadi Tarikan Rumah Menatap Kebiruan Di Negara Australia Ini Jadi Tarikan
Tidak dilupakan juga, bilik tidur yang mempunyai katil besar dan selesa, malah ditambah pula dengan permandangan laut. Perkara-perkara seperti ini, dapat menrealisasikan kehidupan seorang introvert kerana semua perkara sudah lengkapi di sini. Jadi, saya merasakan, pereka design rumah ini, amat mementingkan privasi, ketenangan, keselesaan, kesihatan dan keinginan seseorang. Oleh kerana itu, saya boleh katakan, pereka design rumah ini, memang dia memikirkan orang-orang yang ingin keseorangan ataupun introvert.
Rumah Menatap Kebiruan Di Negara Australia Ini Jadi Tarikan Rumah Menatap Kebiruan Di Negara Australia Ini Jadi Tarikan
Pereka:  Nu Infinity Sdn Bhd

 

Sentuhan Midas penuh kemewahan dan elegant untuk kediaman anda.
Rahsia dari IMPIANA, download sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI