Dunia kecoh dengan virus Covid sejak 3 tahun lalu membuatkan ramai pakar perubatan di luar sana mencari jalan untuk mencipta satu vaksin yang mampu melawan virus bahaya ini. IMPIANA teruja melihat kediaman Doktor Eric Huang adalah salah seorang yang menerajui vaksin COVID-19 jenama Moderna. Kediaman beliau yang terletak di West Chelsea, New York ini memang awesome!

Intai-Intai Rumah Agam Milik Salah Seorang Peneraju Vaksin Moderna
gs-soori_high-line-4

Beliau baru sahaja mengeluarkan $8.1 juta untuk dupleks West Chelsea yang dilengkapi dengan kolam peribadinya sendiri, menurut rekod hartanah. (Pembelian dibuat melalui Shamash 522 LLC.) Ini adalah satu jumlah yang besar, memandangkan penjual membayar $8.81 juta untuk hartanah itu pada 2018. Manakala unit untuk lima bilik tidur oleh High Line kali terakhir dengan kos $8.5 juta. Wow! boleh tahan juga tawaran untuk kediaman milik peribadi Dr.Eric ini.

Jika anda ingin tahu, vaksin moderna menjaringkan pendapatan terbaik syarikat berbilion dolar tahun lepas, menurut laporan. Tetapi seperti mana yang kita sering dengar orang yang berjaya ini tidak akan pernah berhenti untuk melakukan kejayaan yang lain untuk mengecapi impian mereka. Begitu juga dengan Dr. Eric Huang tidak akan berhenti dengan kejayaan yang diraihnya.

Intai-Intai Rumah Agam Milik Salah Seorang Peneraju Vaksin Moderna
gs-soori_high-line-3

Beliau kini mengemudi langkah syarikat ke dalam penyuntingan yang lebih jauh dalam arena kini , sebagai Ketua Pegawai Saintifik Moderna Genomics, unit baharu yang diumumkan tahun lepas. Beliau bekerja keras untuk memastikan segala hasil kerjanya akan bertambah baik untuk seluruh dunia.

IKLAN

Kediaman jenis kondominium mewah milik beliau yang terletak di aras tujuh di Soori High Line, di 522 W. 29th St. — sebuah bangunan butik 11 tingkat yang dibangunkan pada 2017 dan terkenal dengan kolam peribadi di setiap unit. Unit baru Dr. Eric Huang seluas 3,586 kaki persegi dibuka dari lif peribadi ke ruang tamu dan berketinggian tingkap dari lantai ke siling adalah 18 kaki. Boleh bayangkan tak betapa indahnya seni rekaan kediaman milik Dr. Eric Huang.

Butiran termasuk dinding berpanel kayu oak, lantai batu kapur yang dipanaskan berseri, pendiang api gas — serta kolam air masin tertutup yang boleh dipanaskan, yang dikelilingi dengan dek kayu.

IKLAN
Intai-Intai Rumah Agam Milik Salah Seorang Peneraju Vaksin Moderna
gs-soori_high-line-2

Bahagian dalamannya juga mempunyai dapur dan bilik tidur utama dengan teres peribadinya sendiri. Selainnya bilik tidur terletak di tingkat atas, yang juga mempunyai teres lain dan bilik rehat yang lain.

IKLAN

Kemudahan bangunan ini termasuk pusat kecergasan, ruang istirahat dan tempat letak kenderaan persendirian. Di dalam kenyataan New York Post berkata, Broker penyenaraian Jessica Levine dari Douglas Elliman enggan mengulas lebih mengenai kediaman agam Dr. Eric Huang ini.

Sumber: New York Post

Jangan lupa Follow, Like & Share : Facebook IMPIANA, Instagram IMPIANAMY, Youtube IMPIANA TV, Tiktok IMPIANAMY

Sentuhan Midas penuh kemewahan dan elegant untuk kediaman anda.
Rahsia dari IMPIANA, download sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI