Rona Hijau Pudina Buat Mata Sedap Memandang Untuk Ruang Rumah. Memang menjadi pilih ramai. Cantik bukan, boleh dikatakan sebagai kelompok warna pastel bagi pengemar warna ini.

 

Rona Hijau Pudina Buat Mata Sedap Memandang Untuk Ruang Rumah

Mungkin ramai yang telah mendengar inspirasi spa yang menyegarkan dan sesuai pula bagi mereka yang berkerja di dalam keadaan stress. Pereka telah lama mencari ilham bagaimana untuk mewujudkan sebuah ruang yang tidak nampak hambar tetapi masih mampu memberi ketenangan tatkala melihatnya. Inspirasi daripada warna produk spa, pereka mendapat ilham menarik, melahirkan 1 lagi jenis warna yang dinamakan hijau pudina.

Rona Hijau Pudina Buat Mata Sedap Memandang Untuk Ruang Rumah

IKLAN

Bukan turquoise bukan hijau samar, hijau pudina atau green mint sememangnya mempunyai warna luar biasa yang mampu menterjemahkan gaya elegan, minimalism dan kontemporari. Tidak kira di mana anda gunakan, ia mampu memberi satu pesona yang cukup berbeza. Sekilas pandang juga terbayang kita warna era 60an dan awal 70an. Anda yang memilih tema pastel sesuai diganding sama dengan rona segar seumpama ini. Namun tidak salah jika anda yang memilih rona neutral hangat atau dingin dan gandingkan bersama aksesori yang mempunyai rona unik seperti hijau pudina ini.

Rona Hijau Pudina Buat Mata Sedap Memandang Untuk Ruang Rumah

ILHAM PEREKA ; CANTIK JUGA DIPADANKAN DENGAN EMAS…

IKLAN

Cubalah hari ini . Mungkin anda boleh mulakan di kamar mandi agar suasana spa dapat dihidupkan di kediaman sendiri. Barulah ada motivasi untuk memanjakan diri sendiri nanti. Simple-simple je di IMPIANA. Apa kata selepas ini anda jadikan ia sebagai satu koleksi peribadi mahu pun identiti.

Rona Hijau Pudina Buat Mata Sedap Memandang Untuk Ruang Rumah

IKLAN

Tonton Video Menarik Di Youtube IMPIANATV (KLIK DI SINI)

Baca: Putih Jadi Tarikan ‘Evergreen’ Dalam Warna Kediaman, Siapa Setuju

Follow kami di WEBSITE, TELEGRAM, INSTAGRAM, TIKTOK, FACEBOOK dan YOUTUBE untuk dapatkan tip, idea dan artikel-artikel terkini serta menarik.

Sentuhan Midas penuh kemewahan dan elegant untuk kediaman anda.
Rahsia dari IMPIANA, download sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI