Se

Apabila bercakap mengenai kebersihan, rata-rata dari kita sudah faham bahawa ia adalah perkara dituntut dalam islam. Bila dalam keadaan bersih, ia bukan sahaja sangat berkait rapat dengan kesihatan, malah ia memudahkan anda melakukan ibadah.

Namun, ramai tidak nampak impak kebersihan dengan punca rezeki. Reiki Alamia berkongsi mengapa dan bagaimana hanya disebabkan oleh bilik air yang tidak bersih manjadi antara punca rezeki terhalang. Jom ikuti kupasannya

Hari ini saya nak share bab bilik air. Saja nak share walaupun saya tahu bilik air rumah anda cantik dan bersih.

PERTAMA
Apa yang kita perlu lakukan adalah pergi tengok kat BILIK AIR (TANDAS) DALAM rumah kita. Mesti bilik air dalam rumah. Kalau bilik air di luar rumah – kita termasuk dalam zon selamat.

IKLAN

Ramai Tak Perasan, Bilik Air Kotor Antara Punca Rezeki TerhalangKEDUA
Tolong baca sampai habis kenapa BILIK AIR PUNCA REZEKI TERSEKAT.

Dalam Islam memang kita tahu bahawa Bilik Air adalah tempat tinggal SETAN & JIN. Malah di situ jugalah mereka beranak-pinak. Adakah bilik air kita ada ciri-ciri seperti di bawah?

IKLAN
  • Tandas kotor
  • Lantai & Mangkok Tandas Kotor Kekuningan?
  • Bila pijak lantai rasa licin sebab dah berlumut hijau, hitam?
  • Sinki dalam bilik air berkerak?
  • Bau bilik air anda setaraf tandas awam?

PINTU BILIK AIR SENTIASA TERBUKA?
Bila bilik air kotor, Setan & Jin akan bersuka ria membiak dan beronggeng sakan. Bila pintu bilik air sentiasa terbuka, maka seronoknya Setan & Jin keluar dan berjoget lambak dalam rumah kita.

Bilik Air Kotor Jadikan Rezeki Payah Masuk
Maka dari situ punca REZEKI KITA TERSEKAT! Setan dan Jin akan meruntuhkan KASIH SAYANG yang juga rezeki dalam sebuah keluarga. ANAK JADI BIADAP, ISTERI HILANG HORMAT PADA SUAMI, SUAMI PEMALAS! SIFAT-SIFAT NEGATIF – akan banyak dalam diri kita contohnya – IRI HATI, CEPAT SENTAP, RASA DIRI SELALU BETUL ORANG LAIN SALAH, SOMBONG, BONGKAK, LUPA ALLAH (Tak solat, puasa dan berzakat).

IKLAN

BILA KITA MELAKUKAN SESUATU PERNIAGAAN, EMOSI KITA HARUSLAH STABIL. Bila emosi tak stabil, mental lemah & sifat malas berkuasa. Macam mana nak berniaga?

BERMULA HARI INI – KENA RAJIN BASUH BILIK AIR.

Dalil berkaitan TANDAS tempat tinggal JIN.
Dari Zaid bin Arqam, Rasulullah Shallallahu ‘Alaihi WaSallam bersabda: “Sesungguhnya tandas-tandas itu dihuni oleh Jin. Oleh itu, apabila seseorang di antara kalian masuk tandas, maka katakanlah: Allahumma inni audzubika minal khubutsi wal khabaits (Ya Allah, aku berlindung kepadaMu dari gangguan jin laki-laki dan jin perempuan” (HR. Abu Dawud, Nasa’i, Ibnu Majah dan Ahmad)Ramai Tak Perasan, Bilik Air Kotor Antara Punca Rezeki Terhalang

Sentuhan Midas penuh kemewahan dan elegant untuk kediaman anda.
Rahsia dari IMPIANA, download sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI